Åpen dag

ÅPEN DAG 19 SEPTEMBER FRA KL 10.00

In Aktuelt by dagenborg

Maskin nyheter på rekker og rad!

Ny serie CASE hjullaster og CASE minigraver. Og nye modeller på både New Holland og Case IH traktor.

Vi presenterer ny G-serie hjullastere og C-serie minigravere som ble lansert tidligere i 2017 av CASE. Nå er de klargjort og klar  til nærmere inspeksjon fra deg, så vi ønsker deg velkommen til oss tirsdag 19 september for Åpen Dag hos oss.

G-serie hjullaster er kort sagt en ny hytte på F-serien. Det høres kanskje enkelt ut, men når du setter deg inn i hytten på G serien er det tydelig hvor mye Case har lagt vekt på arbeidsmiljøet til maskinoperatører. Nytt sete, bedre utsikt, større hytte, men ergonomisk design og plassering av betjening. Og når vi i tillegg kjenner styrken og smidigheten igjen fra vår F-serie, skjønner vi at denne maskinen blir å falle godt i smak for mange.

Etter 10 år med B serie minigraver, var det på høy tid med ny miniserie. Vi gledet oss lenge til å se de nye modellene, og ble ikke skuffet. Som med hjullasteren, ser vi at spesielt førerkomfort og sikkerhet har vært i fokus hos ingeniørene. En spennende maskin, allsidig og lett

Men vi har ikke bare nyheter blant anleggsmaskiner. Vi har også nye traktorer på plass!

Case IH Luxxum 120 er ny av året, og erstatter Farmall U115 PRO. En liten lettkjørt traktor, allsidighet i fokus. Det er en gående kampanje på Luxxum 120 som er utstyrt litt enklere enn den vi har på lager.

New Holland T6.175 AC er samme klasse som New Holland T6.175 DT som er nominert til Tractor of the Year. 

Og mat må en ha! Så vi har fått formidable BurgerMan til å hjelpe oss med litt servering.

Så vi ønsker alle hjertelig velkommen til å ta turen innom oss på tirsdag – og håper at høstens godvær er med oss også denne dagen.