Dagenborg Maskin sine lokaliteter på Skattørvegen 60

Dagenborg Maskin – siden 1981

Dagenborg Maskin har lokaler på Skattøra på Tromsøya, hvor vi har holdt hus siden 1992. Anlegget består av butikk, salgslokale og 600 kvm verksted.

Det er i dag 16 ansatte på butikk, verksted, salg og administrasjon, og omsetter for mellom 60-70 millioner hvert år. Dagenborg har en veldig bred portefølje med både traktor, anleggsmaskiner, redskap og utstyr. Og i tillegg leverer vi slitestål, olje, deler og rekvisita til en rekke produkter.

Vi har solgt og levert traktor og anleggsmaskiner i hele Nord-Norge siden 1981, og er veldig stolt over å vise til sammenhengende drift i alle år, også med samme leder hele veien, Reidar Dagenborg.

Dagenborg Maskin AS er i dag en av de større selvstendige og privateide maskin forretning i Nord-Norge. Det har alltid vært viktig for oss å kunne være selvsteding, og ha eierskapet lokalt

Lokal og lojal er verdier som vektlegges tungt på Skattørvegen 60. Fokus på kunden og en høy servicegrad er nettopp det som gir oss vår plass i denne hardt konkurranseutsatte bransjen.

Dagenborg Maskin er medlem av Maskingrossistenes Forbund (MGF). Vi ble medlem i 2010 i forbindelse med at vi ble godkjent som egen importør av Case Anleggsmaskiner til Nordland, Troms og Finnmark.

Alle ansatte hos Dagenborg Maskin AS er tilknyttet Ishavsbyen Bedriftshelsetjeneste.