ny førerhytte

CASE G-serie hjullaster vant “Good Design Award” 2017

In Aktuelt, Case CE, Nyheter by dagenborg

Case G-serie hjullaster vant «Good Design Award 2017» i kategori Industri, for den nye hjullaster hytten.

Konklusjonen er at Case G-serie setter ny standard innenfor komfort og skikkethet i en hjullaster hytte. – noe som vi selvfølgelig e helt enig i!

Grunnlagt i Chicago i 1950, så er «Good Design» en av de eldste, prestisjefylte og anerkjente program for utnevnelse av utmerket design.

Det e litt stas når Case’n «våres» vinner priser i det store utland.

Årsaken til «Good design Award» er mange. Alle elementer i hytten er gjennomtenkte, og designet med tanke for å gi en best mulig opplevelse for maskinoperatøren. Bedre design, overlegen komfort, praktiske løsninger og intuitiv teknologi gir et imponerende slutt resultat.

  • Uhindret panoramautsikt, med en hel glassvindu. Som gir minimalt med hinder i synsfeltet.
  • Flere, og store bakover vente speil, som gir god oversikt bak.
  • Smal og lekkert motorpanser, som er laget for at minst mulig skal komme i veien for utsikten bak.
  • Standard LED lys pakke, som er veldig god – som selvfølgelig kan utvides ytterligere slik at det blir ennå bedre for oss som er velsignet med mørketid og snø (tillegg)

Setet er utrolig viktig – vet alle som har tilbringt noen timer i en hjullasater. G-serien har et  utmerket ergonomisk Grammer luftssete. Selvfølgelig med justering for å kunne passe til både høye, lave, tykke, smale og breie folk. Vibrasjoner og støynivå for maskinoperatøren på et minimum.

«Utrolig stille i hytta – høre nesten ingen motorlyd!» – er ofte det første folk sier når de har testet G-serien.

Flere smarte design er også selve utformingen som romslig plass i hytten, med god muligheter for oppbevaring, utforming av joystick, klimakontroll og luftkvalitet, og ikke minst den store 8 tommers skjermen kombinert med kamera som gir ytterligere kontroll med hva som skjer rundt maskinen.

Enkelt og greit: G-serien gir deg en hytte som du føle deg vel og trygg i, og som gjør det enklere og mer behagelig på lange arbeidsdager.

Hvis du har lyst å selv se at det fine som blir sagt om hytten til G-serien, så kan du lese på denne linken : http://good-designawards.com/award-details.html?award=31260

Men opplevelsen av hytten er vanskelig å beskrive, og best å finne ut selv med å prøve.

Så. Hvis du ikke allerede har prøvekjørt G-serien, så ta kontakt med oss, enten bare for en uforpliktende maskinprat og hvis du har lyst å prøve selv vår nye hjullaster.