Case hjullaster feirer 60 år

CASE hjullaster er 60 år

In Aktuelt, Anleggsmaskiner, Case CE by dagenborg

CASE hjullaster 60 år: innovasjon fra 1958 - 2018

I år er det 60 år siden CASE introduserte en firehjulsdrevet hjullaster med sin CASE W9. Utviklingen siden 1958 har selvfølgelig vært . W10 og W12 modellene kom fort etter, samt den forhjulsdrevne og litt spesielle W5.

W-serien vokste gjennom 60- og 70-tallet, og kunne snart inkludere den store 15 tonn W26, som ble introdusert i 1968. Dette var den største hjullasteren som var tilbydd på den tiden, og hadde en 3 m3 standard skuff. Og det gikk helt til 1977 for W36 kunne introduseres med hele 4 m3 standard skuff.

I 1987 gikk hjullaster produksjonen over i dagens 21 serie. Hvor de flyttet førerhuset til bakvognen, og ikke forvognen som var mer vanlig.

621 var først ute, og representerte en ny strømlinjeformet, multifunksjonell og gjennomtenkt prosess som ledet ann da verden nærmet seg det 21. århundre.

Store innovasjoner innen produktivitet, brukervennlighet og operatørkomfort fortsatte inn i det nye århundret, og denne produktlinjen representerte det første kraftige jordbearbeidingsutstyret for å distribuere selektiv katalytisk reduksjon (SCR) -utslippsteknologi med F-serien. Flere nye modeller ble lagt til 21-serien, inkludert en ny serie med kompakte hjullastere.

Hjullasteren er et ikonisk stykke av CASE navnet som går tilbake til 1958, og bygger bygge- og landbruksindustrien som CASE har mest stolt servert i generasjoner, sier Scott Harris, visepresident - Nord-Amerika, CASE Construction Equipment.

"Disse maskinene har kommet langt siden de originale stive rammemodellene ble bygget i CASE sin Racine-traktorfrabrikk, og mer enn noensinne reflekterer den praktiske innovasjonen CASE bygger i utstyret for å maksimere ytelse og pålitelighet."

Det siste hjullaster tilbudet fra CASE - The G Series - spenner fra 141 til 347 hk, med skuffe kapasitet fra 2,1 til 6,25 kubikkmeter. På kort tid siden introduksjonen har G-serien vunnet flere priser, blant annet den prestisjetunge Good Design ™

Den komplette G Series-linjen kompletteres med den kompakte F-serien, som har modeller som spenner fra 58 til 74 hestekrefter og 0,92 opptil 1,3 kubikkmeter.

Eldre CASEhjullaster Eldre CASEhjullaster