Case materialhåndtering

Case lanserer ny CX290D beltegraver for materialhåndtering

In Anleggsmaskiner, Case CE, Nyheter by dagenborg

Ny materialhåndtering beltegraver fra Case

Den nye CASE CX290D MH gravemaskinen er spesialdesignet og konstruert for ressurs bransjen. Denne modellen bygger på Case sin lange historie om å være i forkant med materialhåndteringsindustrien for å kunne levere høy produktivitet og enestående fin-kontroll.

CX290D MH er tilgjengelig i to versjoner: materialhåndtering og skraplasting. Med sin overlegne rekkevidde og løfteevne gjør det kort arbeid med å flytte alle slags avfall, logger, søppel og skrap. Den dedikerte løftehyttestrukturen gir operatøren en suveren utsikt over arbeidsområdet fra en høyde på 5,06 meter. Den reversible viften renser radiatorene mer effektivt, og holder høy ytelse selv i støvete forhold som er typiske for mange materielle håndteringsapplikasjoner.

Designet og bygget for sikkerhet
Flere funksjoner sikrer sikker drift av løftekabinen. Den stive løftestrukturen gjør det mulig for operatøren å jobbe mest produktivt med tillit til maskinens sikkerhet i full rekkevidde. Kabinen kan senkes fra førerhuset eller med en ekstern kontrollbryter, for større operatørsikkerhet, og nedstigningshastigheten er begrenset i tilfelle en burstslange. Nøddags senkesystemet betjenes nå hydraulisk, noe som øker sikkerheten ytterligere.

En ny enhet forhindrer interferens mellom maskinen og dens vedlegg gjennom sensorer plassert på bøylesylinderen. Et redusert ATT-sjokk ved full slag gir en mye mindre skakkeløsning, noe som forbedrer førerens komfort og sikkerhet rundt maskinen.
Den forbedrede frontbeskyttelsen ytterligere forbedrer førerens sikkerhet i førerhuset.

Høy ytelse med raske sykluser
CX290D MH drar nytte av forbedringen til D-serien ved introduksjon av Tier4 Final / Stage IV-motoren med Selective Catalytic Reduction etterbehandlingssystem og Diesel Oxidation Catalyst. Denne DPF-løsningen sparer tid og vedlikeholdskostnader, i tillegg til å levere kraftig og brensel effektiv ytelse.
Det forbedrede hydrauliske systemet resulterer i raskere sykluser og raskere armåpning gir en fordel når du smider på skrap.

Siktegenskaper
De nye funksjonene på CX290D MH inkluderer en ny LED-arbeidslyspakke, som er mer enn tre ganger lysere enn halogenkvivalenten. Et tredje kamera er også tilgjengelig, for ytterligere å forbedre allsidig synlighet. ”

Case CX290D Materialhåndtering lansert i Bauma 2016

Nye Case CX290D MH

  • Max rekkevidde 11,6 m
  • Max grave høyde 12,6 m
  • Max gravedypde 3,7 m
  • Løftekapasitet @9 m rekkevidde 6192 kg
  • Løftekapasitet side @9 m rekkevidde 4218 kg
Les mer om Case spesialmaskiner for materialhåndtering >>

Interessert i mer informasjon om Case materialhåndtering beltegravere, bruk skjema nedenfor og send oss en melding!