God jul og godt nytt år fra oss på Dagenborg

In Aktuelt by dagenborg

Vi takker alle som har gitt oss en spennende arbeidshverdag i 2018. Og vi gleder oss til å fortsette med et flott og interessant samarbeid, både med nye og gamle maskin entusiaster!

Mye skjer i bransjen og i landsdelen vår, med full gass. Men i år var vi nødt å sette bremsen på i en lengre periode, fordi vi måtte prioritere å få pusset opp verkstedet vårt. Vi forsøkte så godt det lot seg gjøre å holde servicegraden oppe, men det lot seg bare ikke gjøre. Og vi beklager til alle våre kunder som ble skadelidende, og måtte vente lengre enn vi synes er greit.

Ennå er ikke verkstedet helt på plass. Men vi satser mye, og legger til rette for en bedre kapasitet i 2019, med nytt verksted og flere folk! Så vi kan gjøre det vi liker best: følge opp kunder og maskiner!

Som en vi kjenner sier det: Vi står han av! Vi vet at kundene våre har de viktigste arbeidsoppgavene. Og da skal vi gjøre det vi kan for å holde dere i aktivitet. Selv om det ikke alltid er lett å være liten uavhengig bedrift i Nord-Norge, i konkurranse mot store globale selskap. Men vi kjører på! For ingenting gjør oss mer fornøyde enn når vi ser” våre” maskiner ute i jobb, og bygger og vedlikeholder landsdelen vår.

Vi har alltid tatt mål av oss for å være den beste lokale leverandøren for Nord-Norske maskin-eiere og arbeidsfolk – og der skal fokuset være 100%. Derfor blir du nok aldri å finne hundemat eller tennissokker i butikken vår.

God jul til alle, fra oss på Dagenborg Maskin AS

Åpningstider i Jula:
24. – 26.12 : stengt. 27. og 28.12 : kl 09.00 – 15.00
31.12 og 01.10 : stengt
Vakt telefon tlf 934 032 46 *obs utrykningsgebyr, kr 1500 + mva, tilkommer uansett