Case dozer M-serie

Case dozer beste i klassen med trekkraft og manøvrering

ModellVekt[email protected] rpmHk @1800 rpmBlade
1150 M13 tonn123Max 134PAT
1650 M16 tonn149Max 162PAT/S/SU
2050 M20 tonn226Max 226PAT /S/SU

Eksklusiv SCR tekonologi for dozer

Case er den eneste produsenten som har investert I SCR teknologi på en dozer. Med SCR har du en eksepsjonell effektivitet, og bedre utnyttelse av drivstoff. Full motorkraft og ingen effektivitetstap på grunn av økt behov for kjøling.

Case dozer har et nytt og forbedret kjølesystem, med en “V” formet kjølepakke. (gjelder kun for 1650M og 2050M) og med en reversible kjølevifte.

Ledende trekkraft og manøvrering

Den hydraostatiske tranmisjonen I kombinasjon med SCR motor gir den absolutt beste trekkraft og kontroll i dozer-klassen. Maskinoperatøren tilpasser selv alle parameterne for arbeidet som gir en utmerket kontroll på maskinen, og kjappere syklus tider.

Elektronikken forsterker produktiviteten

Kontrollfunksjonene I den nye hytten tilbyr et bredt utvalg av innstillinger og automatiserte funksjoner som gjør maskinoperatørens jobb mye enklere. Sammen med laveste støynivået i markedet, minimerer dette trøttheten på lange arbeidsdager.

Tilpass Case dozer til ditt behov

Case M-serie tilby et bredt spekter av utstyr som blad, ripper og vinsjer eller annet utstyr tilbasset spesielle oppgaver som f.eks skogbruk. Det er enkelt å tilpasse dozeren til akkurat ditt behov.

Lett tilgjengelige servicepunkter

Sidepanelet åpnes helt uten hindringer, og gir deg full tilgang til alle servicepunkter fra bakkenivå. Den store midt platen gir deg perfekt tilgang for alle vedlikehold som skal gjøres med jevne mellomrom.


Interesseskjema Case