Case F-serie kompakt hjullaster

Den nye F serie av kompaktlaster setter en tydelig ny standard for produktivitet, allsidighet, comfort og lave driftskostnader.

De 4 modellene, fra 4,4 til 6,2 tonn leverer jevnt på topp nivå med det suverent gode hydraulikk systemet. Den lave hytten gir også en bredere mulighet for bruksområder, da den kommer seg under plasser med lav takhøyde. Transport går ofte lettere når takhøyden er lav.

F-serien kommer i 4 nye modeller:

Vekt Hk Høyde Max løftehøyde
21F Z-bar * 5400 kg 58 2,46 2,93
121F Z-bar * 5700 kg 58 2,46 2,99
221F Z-bar 6000 kg 64 2,63 3,08
321F Z-bar 6700 kg 74 2,68 3,19

Maskinoperatører nyter godt av en superior hyttekomfort. Maksimerer trivsel og bidrar til høyere produktivitet. Tidsbruken på daglig vedlikehold og sjekkpunkter er alle lett tilgjengelig fra bakkenivå.

Alt handler om produktivitet!

Nye F-serien er designet for nettopp å makismere produktiviteten. Spesielt fokus er å være en  mest mulig effektiv redskapsbærer, med å minimere behovet for operasjoner i forbindelse med skifte av redskap.

Operasjonsvekten på F-serien en distribuert optimalt, i forhold til å løfte en mye større vekt enn sine forgjengere. For eksempel, den minste modellen 21F er nå designet for å kunne løfte opp til 2000 kg, som er hele 400 kg er enn forgjengeren.

Og både XT parallel løftearm, og Z bar løftearm holder pallegafler parallel, slik at maskinoperatøren letter og raskere betjener palleløft. Desinet på løftearmen gir maskinoperatøren mulighet for å løfte pallen på mottsatt side av trucken, noe som gir tydelig tidsbesparelse for løfteoperasjonene.

Den pendlende bakaksel gir utmerket stabilitet. Hvis front hjulene treffer en stein eller et hull, blir der ingen vertikale bevegelser i skuffen eller i hytten. Dette resulterer også i en bedre komfort for maskinoperatørene. 

Kaster ikke vekk tiden din

Hytten på F-serien er senket på alle 4 modellene. Dette forenkler ofte transportere. Og den lave hytteprofilen, som er under 2,5 meter på både 21F og 121F gjør at de kan transporteres på lasteplanet under 4 meter broer.

Lav hytteprofil gjør det også enklere å flytte maskinen mellom jobbstder, spesielt hvis den må gjennom små driftsbygg. Den smale svingradiusen gir ytterlige fordeler med arbeidsoppgaver på små og trange steder.

Bytte mellom arbeidsoppgaver er lett som en lek, og der er ingen sløsing av tid for bytte mellom redskap på maskinen. Det tar kun sekunder med Case sin “Connect-under-pressure”. Koblinene er automatisk dekompressert, og der er ikke nødvendig med noen verktøy for å skifte redskap.

Alle sjekkpunkter, og daglig vedlikehold kan utføres fra bakkenivå, og er desinet med tanke på optimal tidsbesparelse.

130 liter hydraulikk olje med bruk av krypegir

Det helt nye hydraulikk systemet leverer all kraft som er nødvendig for å arbeide med selv de mest kraft krevende redskap. High Flow alternativet, som er tilgjengelig på 221F og 321F, øker oljemengden fra 70 til 130 liter pr minutt, og lar bruken av kraftig redskap slik som snøfres og asfalt fres gå fortere.

De nye kompakte hjullasterne har og en 4WD hydrostatisk transmissjon som gir 33 km/t på HighSpeed valgene for 221F og 321F med 2 trinns mekaniks girboks. Krype og hurtiggir kan begge brukes under last for maksimal effektivitet.

Den nye Inch&Break pedalen gir progressiv ….

High Flow alternativet kommer også et nytt valg med Krypegir, som gir den maksimale hydraulikk oljemengden med en satt konstant fart mellom 0 til 5,5 km/t som gjør denne maskinen ideell for oppgaver som blant annet snøryddig, asfaltfresing, kosting osv.

Den viktige kjørerkomforten

Maskinoperatører vet hvordan de arbeider best. Og dette har Case tatt høyde for med F-serien. Her finner 10 lufteventiler, ergonomisk designet, tilt av ratt og Case “alt-i-ett” joystick, med justerbart håndledd støtte. Og et førersete plukket ut spesielt med tanke på Norske og Skandinaviske krav til komfort.

“Alt-i-ett” joystick har proposjonal kontroll, knapp for lagring av bruk av oljemengde, flyt funksjon og F-N-R bryter som gir all kontroll til maskinoperatøren innen for en rekkevidden til hånden.

Hytten er også levert med ROPS og FOPS Level 2 beskyttelse som standard, alt for at maskinoperatøren kan jobbe trygt på enhver arbeidsplass.

Motorteknologi som gir : Lave utslipp, stor kraft, lite vedlikehold

Den nye kompaktlasteren kjører med en 3,4 ltr 4-sylindret turbocharged multiple injection high prssure common rail FPT Industrial motor med Wast Gate. Disse egenskapene reduserer dropp i turbo trykket, og resulterer derfor i en raskere responstid under last. En overlegen stabilitet på turboen.

F-serien møter TIER 4 Final utslippskrav med en unik vedlikeholds fri løsning utviklet av FPT Industrial som bygger på EGR (Exhaust Gas Recirculation) DOC (Diesel Oxidation Catalyst) og PM (Particultate Matter). Mengden av PM reduseres med DOC gjennom en kjemisk prosess, og gjenverdende PM er fanget opp i PM Catalyst. Når dette når en gitt menge i catalyst, så igangsettes en lett passive regenering som foregår helt automatisk.

Kort sagt: Dette er en maskin som er perfekt for alle forhold!

Be oss om mer informasjon, pris og levering av nye Case kompakt hjulaster her.

Interesseskjema Case