Case hjulgraver

CASE WX 8 SERIE HJULGRAVER

WX8-serie hjulgravere ble introdusert i 2012 fra Case, og er i dag en av de beste hjulgraverene på markedet.

4 modeller : 16,4 – 21,4 tonn

Vekt 16.4 t
Motor FPT – Tier 3 / EU Stage IIIA
Hk 121 hk
Rekkevidde 9.1 m
Gravedybde 5.8 m

Case Hydraulikk = Styrke og kontroll

WX8 hjulgravere er designet for maksimal produktivitet og presisjon. Det ekstra sterke hydraulikksystemet er styrt av Case Intelligent Hydraulic System (CIHS), som bruker en egen CPU for ytterligere kontroll og forenklet diagnostikk. Case hjulgravere bruker et 3-pumpe hydraulikk system. En pumpe er dedikert til slew funksjonen. Dette gir en uavbrutt bevegelse og gjør det mulig for operatøren å gjøre flere operasjoner samtidig. Dette er hva som kjennetegner markedsledende Case hydraulikk. Case hjulgravere er utstyrt med Case Intelligent Swing system (CIS) som gjør det mulig for maskinoperatøren å justere upperstructure slew speed tilpasset alle jobb oppgaver. 4 jobb modus er implementert for å tilpasse maskinen spesifikke arbeidsoppgaver. Skiftes enkelt mellom ulike modus fra joystik.

Overlegen allsidighet

Oljemengde og trykk til redskap er veldig enkelt å justere. Der kan programmeres opp til 12 ulike valgkombinasjoner.

Drivverket

Case hjulgravere kjører hard med hel automatisk hydrostatisk powershift transmisjon, og heavy duty ZF akslinger. Dette gir høy kjørehastighet mellom arbeidsplasser, og en utmerket trekkraft. En forbedret orbitrol styre system leverer uanstrengt og presis kontroll. En større styre vinkel gjør det ennå enklere å betjene maskinen på trange arbeidsplasser. Med krype gir funksjonen og høy bakkeklaring, er maskinen i høy grad tilpasset for å takle de tøffeste arbeidsplassene. Utmerket skyvekraft er en av egenskapene for hjul graverene. Akslingene har en auto-lås funksjon for maksimal stabilitet, når du jobber uten labber. Multit disk, våt brems og skifte intervall på 2000 timer begrenser kostander på vedlikehold.

Case hjulgraver drivverk

Total stabilitet

Den nye design til WX 8 gir en utmerket stabilitet, selv når maskinen står uten labbenen nede. Case hjulgravere har alltid kunne skryte av en robust og solid byggekvalitet. Og de nye WX 8 modellene er ingen unntak. Et sterkt chassis som er brukes med bare skjær, skjær og labber, eller stabilisator foran og bak. Skjæret med parallelle kinematikk er laget ekstra robust buet design for beste bevaring av materialet.

Ja takk! Jeg er interessert i mer informasjon om Case hjulgraver