Nye modeller Skid Steer – for de som trenger mer!

Mer kraft, mer dreiemoment, mer effektivitet.

Den nye serien med kompakt lastere og kompakte belte lastere leverer en ytelse over «klassenormalen», samtidig som de opprettholder sin kompakte størrelse. De leverer høy motoreffekt og drivstofføkonomi, og oppfyller utslippskravene med en rekke teknologiske løsninger som er tilpasset de enkelte modeller og bruk.

Case SR160 er et typisk eksempel på de forbedringer som er gjort, og tilbyr kundene 15 % mer kraft, 27 % mer dreiemoment og en 19 % økning i oljemengde sammenlignet med forrige, tilsvarende størrelse, SR150.

Flere modeller.

Det utvidede modell utvalget fra Case inkluderer nå fem radial løfteequipment (SR), to radial lift belte lastere (TR), to vertikale lift equipment (SV) og en vertikalt løft banen belte maskin (TV).

Med driftsvekter av 2300 kg til 3765 kg for hjul, og 3720 kg til 4625 kg for de beltegående, vil det finnes en maskin som passer til enhver anvendelse.

Mer komfort, mer synlighet.

Førerhuset på den nye serien er 890mm bred – 25% bredere enn den forrige generasjonen – og tilbyr mer takhøyde og benplass enn noen konkurrerende modell. Denne forbedringen reduserer førertretthet og øker produktiviteten. Den nye kompakt og kompakt beltegående tilbyr utmerket sikt rundt med større sidevinduer og ultra-tynn tråd sideskjermer, mens en lav førerhuset terskel sikrer en klar siktlinje til hjulene eller spor, til vedlegget og arbeidsområdet .

Mer styrke, mer stabilitet, mer brytekraft.

De nye kompaktlastere og kompakte beltelastere er utviklet for å fungere i de tøffeste forhold. Skuffen tiltsylinder geometri, med sin aggressive tilbøyelig montering leverer best-i-klassen brytekraft. De påviste tilfelle strøm Stance chassis bygget i en del, gir eksepsjonell styrke og pålitelighet til hele maskinen. Lasteren lener seg direkte på understellet, noe som gir enda mer skyvekraft til maskinen, og bidrar til å overføre bruks masse til den sterkeste delen av maskinen – chassis – for maksimal grave effektivitet.

Den gir også økt pålitelighet, da lasteren pins ikke trenger å oppta den fulle arbeidsbelastning. Den 21% lengre akselavstand gir bedre stabilitet og komfort for føreren og gir mulighet for høyere løftekapasitet og brytekraft.

Ja takk. Jeg er interessert i mer informasjon om Case Skid Steer!