Nye minigravere fra CASE

Ny C-serie minigravere fra Case

In Aktuelt, Anleggsmaskiner, Case CE, Nyheter by dagenborg

NYE MINIGRAVERE FRA CASE, C-SERIEN!

17 januar lanserte CASE Construction Equipment den helt nye C-serie minigraver, med seks modeller fra 1,7 til 6,0 tonn.

Og vi var selvfølgelig der!

De nye C-serie minigravere er de første produktene fra CASE allianse med Hyundai Heavy Industries. 5,7 og 6,0 tonn modeller er produsert ved en av Hyundais fasiliteter, mens CASE Gravemaskin fabrikken i San Mauro, Italia, produserer de fire modellene under 5 tonn for hele det globale minigravermarkedet til CASE.

De nye minigraverne leverer forbedret ytelse og enda mer komfort og sikkerhet – som bidrar til fremragende produktivitet for våre kunder. C-serie minigravere er konstruert med komponenter hentet fra de beste japanske leverandører, med gjennomtestede motorer og hydraulikksystem.

Fem av de seks gravemaskiner oppfyller også kravene for Tier 4 Final/EU Steg 4.

De nye minigravere er fullspekket med funksjoner som vil gjøre maskinoperatørens arbeid enklere, mer komfortabel og mer produktiv. De omfatter det nye oversiktlige digitale panelet som gir nyttig informasjon, og tydelige alarmer for motorstart begrensning (ESL) og anti-tyveri system, og elektrisk bunkringspumpe og mange flere.

Sikkerhet er alltid en prioritet for CASE maskiner, og C-serien gjør ingen kompromisser på dette området. Sikkerhetsutstyret inkluderer førerhus som tilfredsstiller ROPS, TOPS og FOPS, nødstoppbryter, alarm ved belting og slangebruddsventiler med overlast alarm godkjent for heising.

Akkumulator i servokretsen gjør det mulig for føreren å senke ned graveren, selv om motoren er stoppet. Dobbelt flens underruller minimere risikoen for å spore av belter og forbedre stabiliteten, mens fremragende sikt i alle retninger og et ryggekamera ytterligere forbedre sikkerheten på arbeidsplassen.

CASE CX18C minigraver

CASE CX18C & CASE CX26C

CX17C og CX18C er designet for kunder på jakt etter de beste maskinene til å arbeide på trange områder.

CX17C leverer produktivitet, komfort og sikkerhet uten sidestykke i sin kategori. CX17C er kortkhekk maskin, denne lever bare med bøyle

CX18C skiller seg ut for sin kraftige ytelse, arbeidsområde og alle de funksjonene den tilbyr og er svært konkurransedyktig i dette segmentet.

Disse to modellene har kompakte dimensjoner, som gjør dem i stand til å arbeide effektivt med størst fleksibilitet i de trangeste plassene. De har hydraulisk justerbart understell med innvendige hydraulikkslanger: Med beltene helt trukke inn, maskinene er mindre enn en meter bred.

Stor oljemengde gir fremragende grave effektivitet – 5% raskere sykluser en tidligere modeller – og raske sykluser. Den automatiske shift-ned-funksjonen ved belting, optimaliserer trekkraft og hastighet.

Førerplassen gir bedre komfort, presis hydraulikk, ergonomisk plasserte styrespaker gjør at jobben utføres raskere og sikrere. Justerbare armlener og et støtdempet sete er standard.

CASE CX26C minigraver

CASE CX26C & CASE CX37C

CX26C og CX37C på hhv 2,6 og 3,7 tonn har best-i-klassen rekkevidde og grave dybde og gode vinkler på bomsving. De er tilgjengelige med både lang og kort arm, som leverer en maksimal gravedybde på 2,645 og 2,420mm for CX26C, og 3,440 og 3,135mm for CX37C.

Disse to modellene er utstyrt med ekstra motvekt og gummibelter. Stålbelter er også tilgjengelig på CX37C. Standardutstyret omfatter en nødstoppbryter, servo system med akkumulator, to-trinns beltehastighet med auto shift-down system, en kombiner bom sving pedal/ fotstøtte, standard ESL anti-tyveri system, sentralisert smøring og vanntett digitalt instrumentpanelet.

Enkle og doble joystick-styrt ekstrahydraulikk gjør det mulig å bruke et stort utvalg av tilbehør for disse svært allsidige modeller

CASE CX60C minigraver

CASE CX57C & CASE CX60C

CX57C og CX60C, de to største modellene skiller seg ut for sin best-in-class motorkraft og løftekapasitet. Det legges opp til maksimal komfort for føreren, som kan konsentrere seg om å få jobben gjort effektivt og sikkert.

Det romslige førerhuset har god benplass, sammen med et ergonomisk sete og kontroll layout.

Setet er fullt justerbart med varme, det er flere oppbevaringsrom og parasoller, sørger for en svært komfortabel førerplass. Førerhuset er meget lavt støynivå og lite vibrasjoner, dette takket være de støt og støyabsorberende puter førerhuset er montert på.

Standard auto-turtall reduserer ytterligere støyen når maskinen ikke brukes.

5,7 og 6,0 tonn modellene har det beste instrumentpanelet på markedet med en multi-farge, 5,7-tommers LCD-berøringsskjerm. Det praktiske hands-free system med USB og AUX-porter, SD-kortleser og 12V strømuttak gjør det enkelt å integrere de fleste moderne mobile enheter.

Alt i alt vil Case minigravere være en betydelig oppgradering i forhold til dagens standard for minigraver markedet. Alle maskinen som leveres fra oss er utstyrt med SMP hurtigkobling og graveskuf

Ja takk! Jeg vil gjerne ha mer informasjon og pris på Case Minigraver