ny g-serie case hjullaster

Ny G-SERIE CASE hjullaster : Gjennomført komfort

In Anleggsmaskiner, Case CE, Nyheter by dagenborg

GJENNOMFØRT KOMFORT OG SIKKERHET I CASE MEST STILLE OG EFFEKTIVE HJULLASTER NOENSINNE

Fordi hjullaster operatører bruker en stor del av sin tid i en førerhytte, ville Case Construction introdusere den mest stille Case Wheel Loader-serien. Og det har de klart.

Sammen fantastiske innovasjoner som forbedrer måten Case hjullastere brukes hver dag. Den nye G Series Case hjullasteren har et glimrende Premium Control-grensesnitt med 8-tommers skjerm, fullt justerbar setemontert kontrollkonsoll, og den lyseste, største og mest fargerike skjermen. Økt sikkerhet med passordbeskyttet tenning og enkel automatiske skuffefunksjoner styrt fra førerhytten

En mykere lasterkontroller, en ny og utrolig komfortabel og nøyaktig joystickstyring og tvers gjennom en bekvemmeligheten, og en høy kvalitet håndfri samtale kobling til mobiltelefon.

Med 2 dB støyreduksjon over gjennomsnittet i forrige generasjon er G-serien den mest lydløse Case Construction Equipment hjullasteren noensinne takket være viskøs oppheng av førerhuset og enda mer beskyttelse mot vibrasjoner med valgfritt aktiv luftdempet sete.

Case Construction G Series hjullastere, har 7 modeller fra 521G opp til 1121G og leveres nå med en ny og mer tydelig design for alle hjullastere

ny førerhytte

Førerhytten i nye CASE G-serie er 100 % ny, og gir maskinopratøren den stilleste arbeidsplassen

Ønsker du mer informasjon om G-serie, så kontakt oss gjerne!

Interesseskjema Case