Snart ferdig med nytt verksted

In Aktuelt, Verksted by dagenborg

Alle som har pusset opp hjemme, vet at det sjeldent går like smertefritt som en først tenkte seg.  Oppussing kan tære godt på selv de tykkeste nervene.

Og litt tykke nerver må en ha når en semi-stenger et verksted – og tvinger flinke mekaniker til å gjøre jobbene sine alt etter hvor de finner seg en plass.

Endelig var tiden inne for en ordentlig oppussing av verkstedet vårt. Det er noe år siden sist veggene fikk ny maling, så det var på høy tid.

Vi startet arbeidet i midten av august – med å tømme verkstedet. Og alle som har vært med på oppussing av før, vet gjerne at denne prosessen starter veldig optimistisk. Men så blir det jammen mye mer jobb enn først forutsatt.

Da vi ENDELIG hadde fått bært ut alt, og var ferdig med “sukk&stønn” over hvor hvor gruelig fælt alt viste seg å være, fikk vi besøk av en dyktig gjeng fra Acrylicon Nord Norge AS. Nå skulle nytt gulv på plass. Forsåvidt samme firma som vi brukte sist – men det er så lenge siden – at det var bare nye folk som kom og gjorde jobben.

Og gleden var stor da vi etter en uke kunne trø ut på helt flinke nytt gulv. … bare for å oppdage at veggene så ennå mer jævlig ut – enn da det gamle gulvet var der.

Men først måtte elektrikerne inn – tålmodige sjeler – som fant mange gamle kabler og ledninger som ingen visste hva var til. Ut med det gamle! – og lag plass for det nye. Arctic Installasjon AS vet å gjør en god jobb!

Og da var endelig malerne på plass. Og de hadde litt av en jobb foran seg med vask og rengjøring. Og en kjempejobb de gjorte. Vi kan glatt legge Malemester Tore Albrigtsen til vår liste over anbefalte håndtvekere – for magien var stor da vi etter bare noen dager kunne se oss rund i et helt nymalt og flott verkstedlokale.

Så da er det bare å begynne å bære inn igjen….