Kontroll av anleggsmaskiner

Sakkyndig kontroll er noe myndighetene pålegger alle maskineiere å utføre en gang pr år. Dagnborg Maskin AS er godkjent bedrift for saklig kontroll masseforflytningsmaskiner, og er sertifisert gjennom sertifiseringsorganet TI Sertifisering AS.

Vi håndterer sakkyndig kontroll av alle typer anleggsmaskiner og fra de fleste produsenter på markedet. Som samarbeidspartner av produsenten CASE har vi alle originale deler tilgjengelig dersom det er deler som er blitt utsatt for slitasje.

For oss er kvalitet viktig, derfor er det naturlig for oss å gjennomføre kontroll av anleggsmaskiner når vi vet viktigheten av gode arbeidsredskaper for fagfolk med respekt for sitt eget yrke.

Vår godkjenning

Hvorfor sakkyndig kontroll?

  • Sikkerhetssjekk maskiner
  • Oppfølging av myndighetenes krav til at maskiner skal kontrolleres
  • Pålagt å gjennomføre hvert år
  • Det utstedes dokumentasjon på gjennomført kontroll i form av attest og årsoblat

Dagenborg Maskin har lokaler på Skattøra på Tromsøya, hvor vi har holdt hus siden 1992. Anlegget består av butikk, salgslokale og 600 kvm verksted som har alle fasiliteter tilgjengelig for å gjennomføre kontroll av dine anleggsmaskiner.

Vi er nordnorske og holder oss her. Vi har ingen eiere eller «sjefer» i sør, som tar avgjørelser for oss. Her blir små og store utfordringer diskutert, i nordnorsk gemytt, og avgjørelsene kommer nært. Vi er tilgjengelig for hele Nord-Norge fra Bodø til Honningsvåg og har gode samarbeidspartnere i Bodø, Narvik, Harstad, Alta, og Tromsø.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du har behov for å gjennomføre kontroll av dine anleggsmaskiner!