CASE beltegraver

CASE beltegraver E-serie. Styrke og kontroll!

FTP NEF4 engine

Ny motor gir renere ytelse

E-serien har fått ny FPT motor, fra Case eget søsterselskap Fiat Powertrain. Den nye FPT NEF4 motoren møter Steg 5 krav med den innovative Hi-eSCR2. Internt utviklet motor, tilpasset for Case - kun bruk av Diesel Oxydation Catalyst og en integrert vedlikeholdsfri i SCR katalysator som gir store reduksjoner av utslipp.

Den nyutviklede NEF4 Steg 5 kan bruke B7 Biodiesel og HVO, samt andre drifstoff som GTL, CTL og BTL.

Forsterket komponenter case beltegraver

Forsterket - bygget for å vare

CASE beltegraver er produsert og bygd i Japan av anerkjente Sumitomo. CASE bygges med komponenter av høy kvalitet, fra de beste underleverandørene i bransjen. E-seien har også fått forsterkning av bom og stikke, samt understell som øker levetiden av gravemaskinen, og minimerer sjansen skader.

Case beltegraver Hydraulikksystem

CASE Intelligent Hydraulic System

Med det det velprøvde (CIHS) Case Intelligent Hydraulic systemet gis overlegen kontroll, samtidig som energi besparingen blir utnyttet maksimalt i alle operasjoner (graving, bom opp, sving, lasting). I den nye E-serien gjøres mer effektivitet med CIHS sammen med de nye arbeidsmodus, og de nye justerbare hydraulikk innstillinger. Kontroll, hurtighet og presisjon i en perfekt kombinasjon.

ny skjerm i e-serien

Allsidig - tilpass selv til ulike oppgaver

Nytt konsept med arbeidsmodus - uavhengig av spak posisjon - gir tilpasning for uansett arbeidsoppgaver. Alle arbeidsmodus kan låses av maskineier.

  • SP (super power) modus for maxu
  • P (Power) erstatter H og A, med gass nivå fra 1 til 10.
  • E (Eco) for maximal drivstoff besparelse, gass nivåer fra 1 til 10. Eco mode tilpasser motor og pumpe avhengig av bevelgelse og belastning.
  • L (Lifting) er optimalisert for objekt handeling med power boost ytelse aktivert og med overlast alarmsysstem, gass nivåer fra 1 til 6.

CASE beltegraver E-serie - oversikt

CASE CX130E

EU STEG 5
13400 kg
107 hk

CASE CX160E

EU Steg 5
17300 kg
130 hk

CASE CX180E

EU Steg 5
18400 kg
130 hk

CASE CX210E 

STEG 5
22300 kg
161 hk

CASE CX250E 

STEG 5
25300 kg
179 hk

CASE CX300E

STEG 5
29600 kg
260 hk