CASE beltegraver

INTRODUSERT 2022: E-serie case beltegraver

FTP NEF4 engine

RENERE YTELSE MED NY MOTOR

E-serien har fått ny FPT motor, fra Case eget søsterselskap Fiat Powertrain. Den nye FPT NEF4 motoren møter Steg 5 krav med den innovative Hi-eSCR2. Internt utviklet motor, tilpasset for Case - kun bruk av Diesel Oxydation Catalyst og en integrert vedlikeholdsfri i SCR katalysator som gir store reduksjoner av utslipp.

Den nyutviklede NEF4 Steg 5 kan bruke B7 Biodiesel og HVO, samt andre drifstoff som GTL, CTL og BTL.

Forsterket komponenter case beltegraver

fORSTERKET OG STERKERE - BYGGET FOR Å VARE

CASE beltegraver er produsert og bygd i Japan av anerkjente Sumitomo. CASE bygges med komponenter av høy kvalitet, fra de beste underleverandørene i bransjen. E-seien har også fått forsterkning av bom og stikke, samt understell som øker levetiden av gravemaskinen, og minimerer sjansen skader.

Case beltegraver Hydraulikksystem

CASE INTELLIGENT HYDRAULIKK SYSTEM

Case beltegravere bruker det velprøvde (CIHS) Case Intelligent Hydraulic systemet som gir overlegen kontroll, samtidig som energi besparingen blir utnyttet maksimalt i alle operasjoner (graving, bom opp, sving, lasting). I den nye E-serien gjøres mer effektivitet med CIHS sammen med de nye arbeidsmodus, og de nye justerbare hydraulikk innstillinger. Kontroll, hurtighet og presisjon i en perfekt kombinasjon.

ny skjerm i e-serien

MER ALLSIDIG - TILPASSET ULIKE OPPGAVER

Nytt konsept med arbeidsmodus - uavhengig av spak posisjon - gir tilpasning for uansett arbeidsoppgaver. Alle arbeidsmodus kan låses av maskineier.

  • SP (super power) modus for maxu
  • P (Power) erstatter H og A, med gass nivå fra 1 til 10.
  • E (Eco) for maximal drivstoff besparelse, gass nivåer fra 1 til 10. Eco mode tilpasser motor og pumpe avhengig av bevelgelse og belastning.
  • L (Lifting) er optimalisert for objekt handeling med power boost ytelse aktivert og med overlast alarmsysstem, gass nivåer fra 1 til 6.

Modell

Utslipp

Vekt

Hk

Link til maskin