CASE beltegraver

CASE E-serie beltegraver - maksimal kontroll for maskinoperatør, maksimal fortjeneste for maskinerier

FTP NEF4 engine

Ny motor gir renere ytelse

E-serien har fått ny FPT motor, fra CASE's søsterselskap Fiat Powertrain. Den nye FPT NEF4 motoren møter Steg 5 krav med den innovative Hi-eSCR2. Denne motoren er spesielt bygget for tilpassing til CASE beltegraver med bruk av en integrert vedlikeholdsfri i SCR katalysator som gir store reduksjoner av utslipp.
Den nyutviklede NEF4 Steg 5 kan bruke B7 Biodiesel og HVO, samt andre drifstoff som GTL, CTL og BTL.

Forsterket komponenter case beltegraver

Forsterket - bygget for å vare lenge

CASE beltegraver er produsert og bygd i Japan av anerkjente Sumitomo. CASE bygges med komponenter av høy kvalitet, fra de beste underleverandørene i bransjen. E-seien har også fått forsterkning av bom og stikke, samt understell som øker levetiden av gravemaskinen, og minimerer sjansen for skader.

Case beltegraver Hydraulikksystem

CASE Intelligent Hydraulic System

Med det det velprøvde (CIHS) Case Intelligent Hydraulic systemet gis fullstendig kontroll, samtidig som energi besparingen blir utnyttet maksimalt i alle operasjoner (graving, bom opp, sving, lasting). I den nye E-serien gjøres mer effektivitet med CIHS sammen med de nye arbeidsmodus, og de nye justerbare hydraulikk innstillinger. Kontroll, hurtighet og presisjon i en perfekt kombinasjon.

ny skjerm i e-serien

Allsidig - tilpasses ulike oppgaver

CASE E-serie kommer med nytt konsept med arbeidsmodus - uavhengig av spak posisjon. Ulike arbeidsmodus gir tilpasning for uansett arbeidsoppgaver. Alle arbeidsmodus kan låses av maskineier.

  • SP (super power) modus for maxu
  • P (Power) erstatter H og A, med gass nivå fra 1 til 10.
  • E (Eco) for maximal drivstoff besparelse, gass nivåer fra 1 til 10. Eco mode tilpasser motor og pumpe avhengig av bevelgelse og belastning.
  • L (Lifting) er optimalisert for objekt handeling med power boost ytelse aktivert og med overlast alarmsysstem, gass nivåer fra 1 til 6.

CASE E-serie beltegraver modell oversikt

CASE CX130E

CASE CX160E

CASE CX180E

CASE CX210E 

CASE CX250E 

CASE CX300E

Interessert i flere graverer fra CASE?

CASE CX145D SR korthekk
Se våre korthekk beltegravere
CASE CX35D minigraver
Se våre minigravere