CASE hjullaster

CASE G2 evolution hjullaster

CASE G2 hjullaster serie - Grav, last, transporter, brøyt mer - for MINDRE TID OG PENGER

Nå er det ennå enklerere, og mer lønnsomt å eie en Case hjullaster. I 2021 kom en ytterligere oppdatering, og nye G2  Evolution serie hjullaster ble presentert.

CASE hjullaster forsikrer eier og kjører en komfort og høy ytelse med sin siste oppdatering til G2 Evolution. Hver detalje av foregående G2-serie er gjennomgått og analysert, og vurdert opp mot at helheten skal optimaliseres i forhold til hva som er viktig for deg som maskineier. Forbedring av produktivitet, i forhold til en lavest mulig driftskostnad, i hele livssyklusen til din hjullaster er målet for CASE.

Vedlikeholdsfri STEG 5 med FTP motor

Hold det enkelt! - HI-eSCR2 FTP har designet en kompakt motor perfekt for Case hjullaster. Fokus på ytelse, effektivitet - som og møter kravene for PM og NOx + STEG 5 partikkel antall filtrering. Alt i en kompakt og elegant design - med bruk av kun AdBlue - og, det beste av alt - vedlikeholdsfritt (i 8000 timer)

Unik design på kjøleboks

Cooling cube - kjøleboks med et unikt konsept

Det unike boks designet for kjølerommet på CASE hjullaster fra 12 til 20 tonn (521-921) hvor radiatorer er lagt inn i lag på lag i hver flate av en «kube». I motsetning for en konvensjonell «sandwich» layout som er mest vanlig blant andre hjullasterer. Case hjullaster med dette unike designet en maksimal kjølekapasitet, som øker varighet vesentlig for alle komponentene. I tillegg er kjøleboksen bygget inn mellom motor og førerhytte, som ikke bare gjør at motorstøy dempes, men som også gir bedre beskyttele mot støv og forurensning.

Case hjullaster kontrollskjerm

Optimal kjørekomfort

Full kontroll til deg som kjører, og deg som eier en Case hjullaster. Med en intuitiv touchscreen, tap og scroll funksjoner, og nye configureringssettinger. Digital instruksjonsbok, elektro-hydraulik justering instillinger, nye kjøremodus, forbedret "follow me home" lys. Enkelt å lære seg, enkelt å bruke.

Oversikt maskinmodeller

CASE 521G2 

CASE 621G2

CASE 721G2

CASE 821G2

CASE 921G2

CASE 1021G2

CASE 1121G2