CASE hjullaster

CASE G2 evolution hjullaster

Flytt mer masse, skyv, grav, brøyt - for mindre tid og mindre penger.

Nå er det ennå enklere, og mer lønnsomt å eie en Case hjullaster. Nylig kom ytterligere oppdatering, og nye G2 Evolution serie hjullaster ble presentert.

Ønsker du en sterk maskin, med en god komfort og høy ytelse kan du trygt velge en CASE. Her er alle detaljer vurdert opp mot hva som skal optimaliseres i forhold til hva som er viktig for deg som maskineier og kjører. 

Det CASE vinner på i forhold til andre er først og fremst produktivitet. Det er ikke bare styrken i maskinen som lager en høy produktivitet, men også at maskinfører i høyest mulig grad har en arbeidsplass som gjør det mulig å tåle lange arbeidsdager. 

Enkelt vedlikehold. God komfort for maskinoperatør. CASE er riktig hjullaster til de som krever en sterk maskin som tåler nordnorske forhold. 

Alle hjullastere vi leverer, er bygt og tilpasset snørydding i nordnorske forhold! 

FTP Suveren motorteknologi på beltegraver

Vedlikeholdsfri STEG 5 med FTP motor

Hold det enkelt! - HI-eSCR2 FTP har designet en kompakt motor perfekt for Case hjullaster. Fokus på ytelse, effektivitet - som og møter kravene for PM og NOx + STEG 5 partikkel antall filtrering. Alt i en kompakt og elegant design - med bruk av kun AdBlue - og, det beste av alt - vedlikeholdsfritt (i 8000 timer)

Unik design på kjøleboks

Cooling cube - kjøleboks med et unikt konsept

Det unike boks designet for kjølerommet på CASE hjullaster fra 12 til 20 tonn (521-921) hvor radiatorer er lagt inn i lag på lag i hver flate av en «kube». I motsetning for en konvensjonell «sandwich» layout som er mest vanlig blant andre hjullasterer. Case hjullaster med dette unike designet en maksimal kjølekapasitet, som øker varighet vesentlig for alle komponentene. I tillegg er kjøleboksen bygget inn mellom motor og førerhytte, som ikke bare gjør at motorstøy dempes, men som også gir bedre beskyttele mot støv og forurensning.

Case hjullaster kontrollskjerm

Optimal kjørekomfort

Full kontroll til deg som kjører, og deg som eier en Case hjullaster. Med en intuitiv touchscreen, tap og scroll funksjoner, og nye configureringssettinger. Digital instruksjonsbok, elektro-hydraulik justering instillinger, nye kjøremodus, forbedret "follow me home" lys. Enkelt å lære seg, enkelt å bruke.

Oversikt CASE hjullaster modeller

CASE 521G

CASE 621G2

CASE 721G2

CASE 821G2

CASE 921G2

CASE 1021G2

CASE 1121G2