Dagenborg Maskin sine lokaliteter på Skattørvegen 60

Leverandør for Nord-norske maskinentusiaster i siden 1981

Dagenborg Maskin har lokaler på Skattøra på Tromsøya, hvor vi har holdt hus siden 1992. Anlegget består av butikk, salgslokale og 600 kvm verksted.

Det er i dag 15 ansatte på butikk, verksted, salg og administrasjon. Og vi har et mål for øye når vi klokker inn på jobb om morningen, og det er å hjelpe maskineiere og andre maskinentusiaster med å holde sitt arbeid i gang. Om det er med deler, rekvisita, teknisk support eller salg av nytt utstyr og redskap, så er målsetningen det samme.

Dagenborg har en veldig bred portefølje med både traktor, anleggsmaskiner, redskap og utstyr.

Og i tillegg leverer vi slitestål, olje, deler og rekvisita til en rekke produkter.

Hvorfor velge oss?

Vi har solgt og levert traktor og anleggsmaskiner i hele Nord-Norge siden 1981, og er veldig stolt over å vise til sammenhengende drift i alle år, også med samme leder hele veien, Reidar Dagenborg.

Vi er lokalt forankret

Vi er nordnorsk og holder oss her. Vi har ingen eiere eller “sjefer” i sør, som tar avgjørelser for oss. Her blir små og store utfordringer diskutert, i nordnorsk gemytt, og avgjørelsene kommer nært

Vi kjenner landsdelen, og er svært stolte av å kunne betjene folk her i nord – som vi mener helt subjektivt er de beste folka i verden.

Lokal og lojal er verdier som vektlegges tungt på Skattørvegen 60.

Vi har en ukuelig lojalitet overfor våre kunder, men også for våre produkter

Vi har mange ganger tatt våre kunders problemer med oss i diskusjoner med både leverandører og produsenter. Og de fleste ganger har vi nok strekt oss litt lenger enn langt for å få kundene våre fornøyde

Fokus på kunden og en høy servicegrad er nettopp det som gir oss vår plass i denne hardt konkurranseutsatte bransjen.

Vi liker å tenkte på oss selv som en “butikk med moral” Vi vil gjøre ting ordentlig!

En mulig noe “gammeldags” måte å tenke på, men den passer oss.  Forretningsetikk og respekt av andre både konkurrenter og samarbeidspartnere fjern og nær har vært viktig for oss gjennom alle år.

Dagenborg Maskin er medlem av Maskingrossistenes Forbund (MGF).

Alle ansatte hos Dagenborg Maskin AS er tilknyttet Ishavsbyen Bedriftshelsetjeneste.