CASE korthekk beltegraver

CASE korthekk beltegraver

D-SERIE KORTHEKK CASE BELTEGRAVER - er en optimal kombinasjon av effektivitet og presisjon

CASE korthekk beltegraver serie er perfekte tilpassede graverer hvor det er begrenset arbeidsplass på vei, eller i by. Uten kompromi av av egenskaper som forventes av en vanlig gravemaskiner.

Serien av korthekker gravere består bare av 2 modeller, 15 tonn og 25 tonn. Leveres med eller uten dozerskjær, og begge kan leveres med 2p boom. Høy arbeidsvekt og LC undervog, med dozerskjær – påser at stabiliteten og manøveringen er utmerket, selv på de trangeste arbeidsplasser.

Høy effektivitet - hemmligheten CIHS

CASE Intelligent Hydraulic System (CIHS) virker som en orkesterdirigent, og koordinerer de forskjellige komponentene og justerer elementene slik at de arbeider i harmoni. Resultatet er at kraft matches av manøvrerbarhet, og gir en imponerende tilpasset jevn kontroll under hver overgang fra en bevegelse til en annen ved å sikre at energi spares i hver syklusfase. Operatøren føler seg umiddelbart i kontroll over maskinens enorme kraft med den høyeste presisjon.

Case korthekk motor

En renere steg 5 motor

Den nye STEG 5 motoren møter alle EU krav for utslipp, og lave partikkel (PN) og redusert (PM) nivåer. Motor er siste generasjon, elektronisk styrt av Variable Geometry Turbucharger, high pressure common rail - med multi injecors som øker produktivitet og redusere drivstoff forbruk. D-serien har og den største AdBlue tanken som tillater lengre arbeidsintervaller uten ytterlig påfyll av AdBlue (5 tanker pr 1 tank AdBlue)

Utmerket hyttemiljø

Formidabel utsikt, som gir fører full kontroll på omgivelser med bak- og sidemontert kamera som selvfølgelig har LED lys. Ergonomisk design, god plass til beina, utmerket sete med alle justeringsmuligheter, høy rygg og tilt og selvfølgelig varme i sete. Lavt støynivå, god kontrollskjerm, bluetooth og DAB radio, 12v plug, mobilholder, plass til mat og termos - ja her her kan du nyte gode arbeidsdager på "kontoret".

Nevnte vi og at daglig vedlikehold kommer å gå easy-peay med enkel tilgang til alle kontrollpunkter? Ikke? Jo denne maskinen har alt.

Oversikt CASE korthekk beltegraver

CASE CX145D SR 

STEG 5
15400 kg
105 hk

CASE CX245D SR

STEG 5
26000 kg
166 hk