Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er Dagenborg Maskin AS, org nr 936516 651. Lokalisert på Skattørvegen 60 i Tromsø. Vi er en fysisk butikk. Denne websiden er bygget primært for å fortelle verden hvilke produkter vi handler med. Vi har en liten nettbutikk. Vår nettstedsadresse er: https://dagenborg.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler i utgangspunktet ikke inn noen data fra vår hjemmeside. Kommentarer og media opplasting er deaktivert. Og vi har ingen innlogging til lukket område. I utgangspunktet trenger vi ikke å vite noen ting om hvem som besøker vår hjemmeside.

Kontaktskjemaer

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Påmelding nyhetsbrev

Informasjonskapsler

Nettstedet bruker cookies. Hvis du kontakter oss via våre innebygde kontaktskjema, vil din informasjon bli liggende i vår base for kontaktskjema. Dette slettes hver 6. mnd. Informasjon i kontaktskjema vil ikke bli brukt til annet enn å svare på den henvendelsen du sender til oss. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker GA4 som logger data i henhold til regelverket. Vi deler ikke denne data med noen andre av våre kontaktpunkt. Vi bruker ikke noen pixler.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen data.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi sletter alle oppføringer på  kontaktskjema hver 6. mnd. Hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev, så bestemmer du selv hvor lenge du vil være på vår liste. Du kan når tid som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

All data du har gitt oss via kontaktskjema eller som påmeldt på nyhetsbrev kan når tid om helst slettes. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning