Case minigraver

Case D serie minigraver

NY CASE D-SERIE MINIGRAVERE

Den nye D-serie CASE minigravere har hele 18 modeller fra 1 til 6 tonn, som i dag det merket med best utvalg av minigravere.

11 modeller mellom 1-3 tonn, 5 modeller i 5-6 tonn klassen og i tillegg er det 2 full elektriske modeller tilgjengelig. Alle minigravere er enten ZTS eller SR modeller. Og det er hele 4 modeller av 2 pice bom – som er unikt i markedet.

Utvalget er bygd for å kunne dekke alle typer behov for minigraver, og i tillegg kan alle modellene spesifisifiseres ytterligerer for å bli skreddersydd til akkurat ditt behov i minigraver. Riktig vektklasse, riktig motorkraft riktige spesifikasjoner – gjør at også CASE D-serie minigravere blir den riktige minigraveren for deg.

CASE minigravere er produsert i Italia, og nærheten til det Europeiske markedet er avgjørende i forhold til leveringstid og kostnader. Den nye fabrikken er kjent for sin høye kvalitet i produksjon – hele veien fra sveising, montering og finish. Her er alle detaljer nøye kontrollert, og gir en topp kvalitet maskin til maskinerer.

I tillegg til høy kvallitet i prodksjonen, er også komponenter nøye valg ut fra sterke underleverandører som Kubota, Yanmar, Rexroth, Berco og Grammer – for å nevne noen – gjør at totalt sette CASE minigravere er en maskin hvor det ikke er tatt noen snarveier i forhold til kvaliteten i den ferdige minigraveren.

Utstikt fra hytta til case minigraver

Minigraveren med best oversikt og romslist hytte

D-serien gjør ingen kompromisser på førermijøet i minigravere. Dette er en moderne designet og tilpasset hytte med stor plass, og oppbevaringsmuligheter for føreren. Aircondition fra CX22D, og automatisk aircondition fra CX42D. Splittet frontvindu for bedre lufting. Sikkerhetsutstyret til Case minigraver inkluderer førerhus som tilfredsstiller ROPS, TOPS og FOPS, nødstoppbryter, alarm ved belting og slangebruddsventiler med overlast alarm godkjent for heising.

Hydraulikk kapasitet og arbeidsflyt

Case minigraver har ny elektronisk styrt pumper, og en hovedhydraulikksentral ventil med større kapasitet gir raskere syklus tider. Maskinen kan også utstyres med et bredt utvalg av hydraulikk, opp til 3 ulike hydraulikk kretser. Elektro hydraulik proposjonal kontroll på joystick er standard på alle modeller. Og fra 4 tonn og opp kan du selv tilpasse hydraulikk flow til eget behov.

tilbar hytte på alle case minigraver

Enkel tilgjengelighet for vedlikehold

Alle CASE minigravere leveres med tiltbar hytte, for enkel og sikker tilgang for reprasjoner og vedlikehold. I tillegg leveres alle minigravere med tilgang til flåtestyring SiteWatch og SiteConnect.

Modell

Utslipp

Vekt

Hk

Link til maskin