CASE kompakt hjullaster

CASE 321F kompakt hjullaster

CASE F-SERIE KOMPAKT HJULLASTER - ALLSIDIG OG STERK, PASSER ALLE ARBEIDSOPPDRAG

F-serie kompakt hjullaster med sine 4 modeller og 12 varianter, leverer topp nivå på komfort og hydraulikk. Maskinen er også bygd med tanke på at de skal kunne passe på små og trange arbeidsområder, og har lav takhøyde for både fleksibilitet og enklere transport.

Kort sagt: Dette er en maskin som kan tilpasses alle forhold. 

 

Produktivitet_lastehøyde 321F

alt handler om produktivitet

Og F-serien er bygd for nettopp best mulig produktivitet, spesielt i forhold til å være den mest allsidige redskapsbæreren. Millimeter kontroll med progressiv bremse, utmerket stabilitet med hengslet bakaksel, som reduserer bevelgesle i førerhuset med 50% eller mer,
lav hyttehøyde - samt overlegen dump høyde med design på lasterarmene.

321F med asfaltfres

130 ltr/min hydaulikk, og krypegir

Vi leverer alle våre 221F og 321F med high flow hydraulikk, som innebærer130 ltr/min, og muligggjør bruk av hydraulikk krevende redskap som asfaltfres eller snøfres.

Maskinen er også ustyrt med krypegir, som gir maksimal kontroll på oljemengden i mellom 0,1 til 5,5 km/t, som gjør maskinen godt utrystet til å håndtere oppgaver som asfaltfresing, kosting, og snøfresing.

Case kompakt hjullaster hytte

DEN VIKTIGE KJØREKOMFORTEN

Alle maskinoperatører vet best hva som er optimal arbeidsstilling. Hytten i kompakt hjullaster er romslig, med god bredde i døren. Justerbare grammer luftsete, justerbart ratt. Alle hytter ROPS og FOPS level 2 godkjente.

Modell

Utslipp

Vekt

Hk

Link til maskin