CASE kompakt hjullaster

CASE 321F kompakt hjullaster

CASE KOMPAKT HJULLASTER F-SERIE - ALLSIDIG, STERK, PASSER ALLE ARBEIDSOPPDRAG

CASE kompakt hjullaster F-serie med sine 4 modeller og 12 varianter, leverer topp nivå på komfort og hydraulikk.

Maskinen er også bygd med tanke på at de skal kunne passe på små og trange arbeidsområder, og har lav takhøyde for både fleksibilitet og enklere transport. Kort sagt: Dette er en maskin som kan tilpasses alle forhold.

Produktivitet_lastehøyde 321F

Alt handler om produktivitet

CASE F-serien kompakt hjullaster er bygd for best mulig produktivitet. Spesielt i forhold til å være den mest allsidige redskapsbæreren. Millimeter kontroll med progressiv bremse, utmerket stabilitet med hengslet bakaksel, som reduserer bevegelse i førerhuset med minst 50%.
Lav hyttehøyde som gjøre maskinen bra til trange områder - samt overlegen dump høyde med design på lasterarmene. Gulle god maskin dette!

321F med asfaltfres

High flow hydraulikk 130 ltr/min, og krypegir

221F og 321F leveres alltid fra oss med high flow hydraulikk med hele 130 ltr/min. Dette muligggjør bruk av hydraulikk krevende redskap som asfaltfres eller snøfres.
Maskinen er også ustyrt med krypegir, som gir maksimal kontroll på oljemengden mellom 0,1 til 5,5 km/t, som gjør maskinen godt utrystet til å håndtere oppgaver som asfaltfresing, kosting, og snøfresing.

Case kompakt hjullaster hytte

Den viktige kjørekomforten

Hytten i CASE kompakt hjullaster er romslig, med god bredde i døren. Justerbare grammer luftsete, justerbart ratt. Alle hytter ROPS og FOPS level 2 godkjente. Kjørekomfort er mange ganger mer viktig enn spesifikasjoner på maskinen - og da er det ekstra hyggelig når CASE kompakt hjullaster leverer begge.

Oversikt maskinmodeller

CASE 021F

CASE 121F

CASE 221F

CASE 321F