Olje til CASE

Akcela er riktig olje til CASE anleggsmaskiner og CASE IH traktor.

Riktige smøremidler er viktig for at din Case skal yte sitt absolutt beste.

olje til case

Akcela er oljeprodukter spesielt utviklet for CASE construction og Case IH traktor. Akcela er resultatet av en engasjert og fokusert samarbeid mellom Petronas og CNH for å sikre et oljeprodukt som holder mål for maskiner og traktorer i hardt arbeid.

Vanlige smøreoljer (ja vi selger det og) er ofte gode, men utviklet for å møte minimumskrav som representanter for flere forskjellige maskinprodusenter og smøreoljeprodusenter blir enige om i fellesskap.Slik blir smøroljespesifikasjoner til.

I Europa er disse samlet under ACEA spesifikasjoner. Og det er utviklet for å beskytte deg som konsument for direkte dårlige produkter.

Men utviklingen av maskiner går fort. Og mange produsenter mener disse ACEA spesifikasjoner ikke er gode nok for egne maskiner. Spesielt lengre skifteintervaller stiller helt andre krav til olje enn ACEA spefikajoner.

Da ender du opp med OEM (Original Equipment Manufacturer)-spesifikasjoner.

For Case-New Holland er det MAT som viser til CNH sine spesifikke krav.

Akcela er utviklet i et meget tett teknisk samarbeid mellom Petronas og CNH, for å møte CNHs krav på maksimal beskyttelse og levetid på deler.

Akcela er eneste smøreoljen i markedet med teknisk godkjenning for New Holland og Case.

Vi som leverandør av Case IH og New Holland traktor og Case anleggsmaskin kan garantere deg at din traktor og maskin vil ha det best med kan med handen på hjertet si at din traktor og traktor har det med med Akcela!

Finn olje til din CASE og CASE IH

Her finner du tilgang til alle anbefalte smøreoljer for din maskin

Ja takk! Jeg ønsker priser og info om

Olje til CASE

Forespørsel til delelager