CASE hjulgraver tilbake i 2023

Nyhet. Case hjulgraver introdusert i 2023

Etter mange år uten hjulgraver i vår produktportefølje, kan vi i 2023 endelig tilby våre kunder en helt ny designet CASE hjulgraver.

Nå kommer WX-E serie hjulgraver. I løpet av 2023 kommer 5 modeller av en gjennomtenkt og kundetilpasset maskin – ment for å dekke behovene til et Europeisk marked, med svært høye krav til produktivitet og effektivitet.

Først kommer 4 modeller fra 14 til 18 tonn. WX140E og WX160E som er konvensjonelle gravere. Og 2 korthekkmodeller WX155E SR og WX175E SR. Storebroren i serien WX210E, blir tilgjengelig litt senere i 2023. Alle modeller er tilgjengelig som 2 pice boom og Mono. (Bortsett fra WX175E som kun er tilgengelig med 2 p boom.)

Alle hjulgraverene er utstyrt med nye Steg 5 Cummins motor, 4,5 liter 4 syl for alle 4 modeller under 18 tonn. Mens 21tonns maskinen kommer med en større 6,7 ltr, 6 syl motor.

WX-E serien er bygget for kvalitet.Vi ser en gjennomført bruk av kvalitets-komponenter fra etablerte og anerkjente produsenter. I tillegg til allerede nevnte Cummins motor, er det ZF som leverer drivlinje og transmisson, Bosch Rexrot og Kawasaki med hydraulikk komponenter og Poclain svingmotorer. CASE hjulgraver er bygd med kvalitets komponenter.

Førermiljø i fokus, med gjennomtenkte løsninger for maskinoperatør. Hytta blir en flott arbeidsplass for folk med høye krav. WX-E leveres med en toppmodell Grammer førerstol, som er justerbar i alle retninger. Maskinen har joystick styring, Ride Control (lasterarmdemping) med flytende bom. Her er også automatisk gravebrems. Cruise Control, Smart Key, 360o kamera og med en super ECO drivstoff besparelse, bare for å nenve noe.

Det meste kan fører (og eier) selv konfigurerer fra en stor og brukervennlig 8″ touch skjerm. Det er også med også en ekstra skjerm, hvor du hele tiden har oversikt over området rundt maskinen.

Hele hjullgraverserien er kompatibel med HVO og alle andre syntetiske drivstoff som CTL, BTL og GTL.

WX-E er en spennende nyhet fra CASE, og vi ser frem til den første maskinen lander hos oss. Vi regner med å kunne ha en maskin tilgjengelig til sommeren.

Lyst å vite mer? Meld din interesse og velkommen til oss for en uformell maskinprat.