CNH utvider produktporteføljen med oppkjøp av Sampierana (Eurocomach)

CNH kjøper Eurocomach

CASE Construction Equipment utvider sin produksjon og produktportefølje da CNH Industrial kunngjorde avtalen om å kjøpe 90% av Sampierana SaA, et privateid italiensk selskap som spesialiserer seg i utvikling, produksjon og markedstilpassing av masseflyttemaskiner, understell og reservedeler. CNH vil etter 4 år utvide eierskapet til 100%.

Sampierana er anerkjent for sin produksjon av Eurocomach, mini- og midi-gravemaskiner og med spesielt undervogner. Sampierana har år etter år utmerket seg i ekselent produksjon, spesielt i Europa, og er anerkjent for høy kvalitet og innovativ teknologi. De har en bred portefølje, med stor kapasitet for å spesial tilpasse produkter, samt prototype på en elektrisk gravemaskin som vil intereres fint med CNH sitt fokus på kundebehov og bærekraftig produksjon.

Oppkjøpet vil muliggjøre integrasjon av Case Construction og Eurocomach sine mini-og midi gravere, Sampierana undervogn og reservedeler i tillegg til allerede eksisterende portefølje.

Det er forventet mer informasjon om produkter fra denne sammenslåingen i starten av 2022. Så følg med for spennende nye maskiner til Case.

Pressemelding fra CNH kan du se her >>