CNH utvider produktporteføljen med oppkjøp av Sampierana (Eurocomach)

CNH kjøper Eurocomach

September 2022 ble det kjent at CASE Construction Equipment kjøper 90% av Sampierana SaA. Sampierana er et privateid italiensk selskap som spesialiserer seg i utvikling, produksjon og markedstilpassing av anleggsmaskiner, understell og reservedeler. De mest kjent for sin produksjon av Eurocomach. CNH vil med dette utvide sin produksjon og produktportefølje betydelig på mini- og midi-graver markedet.

Sampierana er anerkjent for sin produksjon av Eurocomach. De har en sterk serie av mini- og midi-gravemaskiner, og er kjent for spesielt undervogner. Sampierana har i årevis hatt en utmerket produksjon, og er anerkjent i markedet for høy kvalitet og innovativ teknologi.

Eurocomach har en bred portefølje. Og med stor kapasitet for å spesial tilpasse produkter til ulike markedskrav. Eurocomach har en spennende prototype på elektrisk gravemaskin, et produkt som passer utmerket med CNH sitt fokus på bærekraftig produksjon.

Nå jobbes det med integrasjon av Case og Eurocomach sine mini-og midi gravere, undervogn og reservedeler – i tillegg til CNH sin eksisterende portefølje.

Det er forventet mer informasjon om produkter fra denne sammenslåingen i starten av 2023. Så følg med for spennende nye maskiner til Case.

Pressemelding fra CNH kan du se her >>