Olofsfors vegstål

Best totaløkonomi på vegstål får du med Olofsfors sin egenproduserte SharqEdges. Vegstålet er gjennom årevis av tesing og prøving nå anbefalt av erfarne snøryddere.

SharqEdges for veihøvel og plog. RIktig type veistål gir redusert drivstoff forbruk, mindre slitasje på stål og utstyr – og ikke minst : surverent best brøytede veier.

Vi kan tilby et svært bredt utvalg av veistål. Alle utviklet og tested med ulike snøforhold og veityper. Det skilles gjerne mellom hvite, sorte og grus. Hvite veger er vinterveier uten salt. Sorte veier er asfalt eller saltede veier. Og grus, ..er grus.

Det er viktig at man bruker riktig type vegstål, for å oppnå best mulig resultat. Olofsfors har utarbeidet en tabell av deres produkter, basert på snøforholdet og vegtypen. Vurderingen er basert på en milelang erfaring av resultat, funksjon og økonomi.

anbefalinger slitestål

P300 er et varemerke til Olofsfors, og navnet kan ikke brukes av andre. P300 først kom på markedet i 1984, og ble deretter patentert. Link til trademark for P300

Viking (TM) er en ekstremt langtannet isriver utviklet av Olofsfors for å gi øke livslengden på tennene i forhold til tradisjonelle isrivere, samt gi en ekstrem penetrasjon i hard is. OF500.

Sharq plogskjær har en ny unik stålkvalitet og herdeprosess som gjer økt livslengde sammenlignet med OF500. Sharq og OF500 anbefales for bruk på veghøvel og ploging av ujevne veger der høye krav stilles til stålets seighet for å håndtere ujevne vegbaner.

V-200 (TM) er det nye skarpe veistålet fra Olofsfors. Et universalskjær for alle maskiner på hvite veier til både ploging og risriving som rensker uten gjennomslipp. Det skjærer som et P300, og gjør rent som et planstål.

Ja takk! Jeg ønsker priser og mer info på dette:

Olofsfors vegstål

Forespørsel delelager

Forespørsel til delelageret. Vi står til tjeneste for å hjelpe deg med deler eller rekvisita til din maskin eller redskap. Bruk dette skjema, og vi svarer deg innen 1 arbeiddag.