Olofsfors vegstål

Best totaløkonomi på vegstål får du med Olofsfors

Erfarne snøryddere har kjørt med SharqEdges i åresvis. Du kan stole på at dette blir testet ordentlig, og er prøvd i alle snøforhold. Da kan vi trygt anbefale deg nettopp dette slitestålet.

Olofsfors sitt egenproduserte SharqEdges er et komplette systemer vegstål for veihøvel og plog.

Vi som forhandler av Olofsfors hjelper deg med valg av riktig type vegstål for snøforhold og veitype gir redusert drivstoff forbruk, mindre slitasje på stål og utstyr – og ikke minst : surverent best brøytede veier.

Alle slitestål er utviklet og testet med ulike snøforhold og veityper. Hovedskille er mellom hvite, sorte og grus. Hvite veger er vinterveier uten salt. Sorte veier er asfalt eller saltede veier. Og grus, er grus.

For å oppnå optimalt resultat, dvs best mulig jobb – uten unødvendig slitasje på vegstålet er det viktig at man bruker riktig type vegstål.

Nedenfor kan du se en oversikt på alle de ulike ståltyvene og bruksområde, basert på snøforholdet og vegtypen. Vurderingen bak disse anbefalingene er basert på en milelang erfaring av målte resultater, tilbakemeldinger fra kunder, funksjon og økonomi.

Ferdig testet fra Olofsfors – slik at du kan være trygg på å velge det slitestålet som gir deg best resultat og mest igjen for pengene. 

 

 
Olofsfors vegstål anbefalt

Mest solgt! Perforert stål P300 er helt klart det mest solgte vegstålet fra Olofsfors. P300 først kom på markedet i 1984, og ble deretter patentert av Olofsfors. 

Det er blitt en begrep i seg selv, og P300 er et varemerke til Olofsfors, og er nærmest et begrep i seg selv. Men det er kun hos Olfosfors at du kan kjøpe ekte P300 – og ikke en kopi.

Olofsfors isriver er langtannet isriver, utviklet for å gi så lang holdbarhet og slitetid, på tennene i forhold til tradisjonelle isrivere. I tillegg gir dette isriverskjæret en ekstrem penetrasjon i hard is.

Når forholdene er som kaldes og tøffest, da er det isriverskjæret som er best. 

Sharq plogskjær har en ny unik stålkvalitet og herdeprosess som gjer økt livslengde sammenlignet med OF500.

Plogskjæret anbefales for bruk på veghøvel og ploging av ujevne veger der høye krav stilles til stålets seighet for å håndtere ujevne vegbaner.

V200 (TM) er et universalskjær for alle maskiner på hvite veier til både ploging og risriving som rensker uten gjennomslipp. Det skjærer gjennom som et perforert P300, og gjør samtidig rent som et planstål.

Du får vinn-vinn med dette vegstålet

Forespørsel til delelager