Olofsfors vegstål

Best totaløkonomi på vegstål får du med Olofsfors sin egenproduserte SharqEdges.

Vegstålet er gjennom årevis av tesing og prøving nå anbefalt av erfarne snøryddere.

SharqEdges er et komplette systemer vegstål for veihøvel og plog.

Valg av riktig type vegstål for snøforhold og veitype gir redusert drivstoff forbruk, mindre slitasje på stål og utstyr – og ikke minst : surverent best brøytede veier.

Som forhandler av Olofsfors kan tilby et svært bredt utvalg av veistål.  Alle typene er utviklet og tested med ulike snøforhold og veityper. Hovedskille er mellom hvite, sorte og grus. Hvite veger er vinterveier uten salt. Sorte veier er asfalt eller saltede veier. Og grus, er grus.

For å oppnå optimalt resultat, dvs best mulig jobb – uten unødvendig slitasje på vegstålet er det viktig at man bruker riktig type vegstål.

Olofsfors har utarbeidet en tabell av deres produkter, basert på snøforholdet og vegtypen. Vurderingen bak disse anbefalingene er basert på en milelang erfaring av målte resultater, tilbakemeldinger fra kunder, funksjon og økonomi.

 
anbefalinger slitestål
P300 er definetivt det mest solgte vegstålet fra Olofsfors. P300 først kom på markedet i 1984, og ble deretter patentert. P300 er et varemerke til Olofsfors, og navnet kan ikke brukes av andre. Link til trademark for P300

Viking (TM) er en ekstremt langtannet isriver, utviklet av Olofsfors for å gi øke livslengden på tennene i forhold til tradisjonelle isrivere, samt gi en ekstrem penetrasjon i hard is. OF500

Sharq plogskjær har en ny unik stålkvalitet og herdeprosess som gjer økt livslengde sammenlignet med OF500. Sharq og OF500 anbefales for bruk på veghøvel og ploging av ujevne veger der høye krav stilles til stålets seighet for å håndtere ujevne vegbaner.

V-200 (TM) er det nye skarpe veistålet fra Olofsfors. Et universalskjær for alle maskiner på hvite veier til både ploging og risriving som rensker uten gjennomslipp. Det skjærer som et P300, og gjør rent som et planstål.

KONTAKTSKJEMA DELELAGER