CASE E-serie beltegraver introdusert

CASE har nå lansert nyheten E-serie beltegraver serie. Serien består av 7 modeller fra 13 til 30 tonn. CX130D, CX160E, CX180E, CX210E, CX240E, CX250E og CX00E.

(Artikkel først publisert mars 2022)

Endelig har CASE Construction Equipment presentert sin nye E-Serie beltegraver. CASE E-serien bygger på en arv av banebrytende innovasjon som strekker seg over 180 år, sammen med sin produksjonserfaring og tilbakemeldinger fra kunder.

Markedsledende funksjoner inkluderer nye FPT Industrial (FPT) Stage V-motorer, forbedret førerhusdesign og føreropplevelse, forbedrede hydraulikk-kontroll og hydraulikk-innstillinger, maskinstruktur, understell og nytt komplett utvalg av CASE®-serviceløsninger. Som et resultat vil kundene oppnå fordeler av større kontrollerbarhet, pålitelighet, operatørkomfort, effektivitet, produktivitet og totale eierkostnader (TCO).

Kontrollerbarhet, produktivitet, pålitelighet: en integrert løsning på dagens krav fra maskineiere. Den nye E-serien har mange nye funksjoner som integreres og fungerer sammen for å levere markedsledende oppetid, produktivitet og lønnsomhet for kundene. Når de kombineres, fører de nye Stage V FPT-motorene, CASE Intelligent Hydraulic System (CIHS), nye arbeidsmoduser, telematikk, optimert førerhuskontrolloppsett og forbedret sikt til større kontrollerbarhet og presisjon. Dette resulterer i sin tur i sikrere, mer produktiv og mer lønnsom drift. Den nye E-serien gir kundene konkurransefortrinn.

CIHS – er nå integrert med fire nye arbeidsmoduser, med ekstra tilpassbare hydrauliske innstillinger for å justere oljeprioriteten for arm-, bom- eller svingbevegelser, alle kontrollerbare av operatøren. Effektivitetsforbedrende Super Power (SP)-modus gir maksimal produktivitet, Power (P)-modus gir kraft når det er nødvendig, og Lifting (L)-modus optimaliserer objekthåndtering. Når kombinert med de nye FPT-motorene, gir Eco (E)-modus bemerkelsesverdige drivstoffbesparelser på opptil utrolige 17 % på enkelte modeller.

Ny FTP Steg 5 motor, ny førerhytte design og forbedret kjørekomfort, forbedret hydraulikk styring og optimaliserte undervog - samt en komplett ny og integrert ettermarked fokus med CASE Service Solutions er noen av de nye egenskaper med nyheten E-serie.

Case E-serie
Utviklet spesiet med tanke på effektiv bruk av rotortilt

Utslipp, produktivitet og TCO fordeler med FPT Steg 5 motor

Det langvarige partnerskapet med CASE og FPT styrker konstruksjonsdesign av drivlinjer. E-serien inneholder kraftigere og effektive Stage 5-motorer i alle nye modeller. 13-18-tonns modellene har N45, 4,5-litersmotorene fra den anerkjente NEF-serien, mens N67 driver de 21-30-tonns modellene med 6,7-liter motor.

CASE har introdusert en løsning fri for resirkulering av eksosgass (EGR), som sikrer større effektivitet under drivstoff-forbrenningen. Når kombinert med selektiv katalytisk reduksjon (SCR) på filteret, leverer E-serien enestående forbedringer av total eierkostnad (TCO). Den nye e-serien er utstyrt med HI-eSCR2, den patenterte etterbehandlingsløsningen fra FPT som er fullstendig vedlikeholdsfri og bygget for livet. Det er ingen krav om mekanisk rengjøring eller utskifting over livssyklusen.

En forbedret serviceopplevelse er oppnådd, ved å doble vedlikeholds intervall – så mye som opp til 1000 timer for motorolje, drivstoffiltre og oljefiltre.

De nye FPT Stage 5-motorene er designet for å tilby fleksible drivstoffløsninger for kunder, spesielt de som opererer i jurisdiksjoner med krevende lokale forskrifter. Alle E-seriens modeller kan kjøre på vanlig eller alternativt drivstoff, for eksempel stadig mer populære HVO (hydrogenerte vegetabilske oljer).

Bygge en revolusjonerende føreropplevelse med ekstra komfort og sikkerhet

I tillegg til de nye arbeidsmodusene, gir E-serien førere økte nivåer av komfort og sikt. Førerhuset har mange nye funksjoner som vil forbedre den generelle kjøreopplevelsen. Forbedret tilgang, en splitter ny bransjeledende 10-tommers LCD-skjerm med 5 konfigurerbare knapper, nytt kontroll-layout, opphengt pilotspakkonsoll, forbedret klimaanlegg og større oppbevaringsrom.

Alle E-seriens modeller beholder toppnivåets komfort og sikkerhetsfunksjoner fra forrige generasjon beltegravere: romslige og romslige, fullt justerbare ergonomiske seter, optimert armlensposisjon og joystickkontroll. Sikten til høyre var god før, men nå er den utmerket.

Case E-serie nyhet monitor
Case E-serie nyhet førerhytte

Større oppetid betyr mer lønnsomhet, med CASE® Service Solutions

Ytterligere konkurransefortrinn for kundene kommer fra produktiviteten, lønnsomheten og oppetiden til den nye CASE E-Serie. CASE Service Solutions er en rekke tilkoblede og ikke-tilkoblede ettermarkedstjenester som støtter kundeopplevelser.

Med toveis modem muliggjør bruk av CASE SiteConnect og CASE SiteWatchTM, et komplett flåtestyringsverktøy. Løsningen inkluderer geolokalisering, flåtesikkerhet ved bruk av geo-gjerder og uautorisert bruksvarsler og fleksibel rapportering. Skreddersydde rapporter kan inkludere måletall som drivstofforbruk, utnyttelsesgrad, maskintimer og tomgangstid, slik at produktivitet og lønnsomhet kan overvåkes og optimaliseres. Dataene er lett tilgjengelige via en portal.

CASE SiteConnect forbedrer telemetridata som brukes av CASEs Uptime Center-team for å gi forhandlere varsler basert på maskinens ytelse. Rask, korrigerende handling for å minimere nedetid er mulig, ettersom forhandlere fjerntilgang til maskindata og iverksetter korrigerende tiltak raskere. Dette gjør det mulig for forhandlere å være proaktive i å administrere kundemaskiner og øke oppetiden. Både SiteWatch og SiteConnect er standard med den nye E-serien.

Kunder drar nytte av større trygghet med CASE Care, CASE Protect og CASE Fluid Analysis. CASE Care er et standard planlagt vedlikeholdsprogram med originale deler og smøremidler. Programmet er underbygget av støtte, logistikk og teknisk ekspertise fra det vidtrekkende CASE-forhandlernettverket. CASE Protect er et utvidet garantiprogram og CASE Fluid Analysis tar sikte på å forhindre større feil, optimalisere driftsmiddelpåliteligheten og forlenge driftslevetiden.

CASE Service Solutions er designet for å holde kundeutstyr i topp stand med maksimal oppetid, minimere uventede kostnader og optimalisert lønnsomhet. CASE Protect og CASE Fluid Analysis er tilgjengelig for kunder over hele Europa. CASE Care er tilgjengelig nå i utvalgte markeder, med tilgjengelighet over hele Europa snart.