Case Anleggsmaskin er et av merkevare til CNH Industrial og drar nytte av det unike konkurransefortrinn av å være en del av denne store globale virksomheten.

CNH Industrial med en sterk familie av merkevarer som spesialiserer seg på bygging og landbruksmaskiner, kommersielle kjøretøyer, motorteknologi, og finansielle tjenester, tilbyr sine tjenester på i et globalt skala med lokalt fokus å tjene kunder over hele verden.

Ønsker demokjøring med CASE

Vi har til en hver tid tilgjengelige demomaskin fra CASE. Meld din interesse - så finner en løsning til deg.

Meld din interesse for demokjøring
Case historikk

Case ble grunnlagt i 1842 av Jerome Increase for å bygge treskere.

Senere ble Case anerkjent som den første som bygget damp drevne motorer for bruk i landbruket, og ble etterhvert verdens største produsent av damp motorer. I 1912 hadde Case etablert seg selv i entreprenør bransjen som produsent av vei bygge utstyr som dampvalser og vei høvel.

Selskapet bygde sin anleggsvirksomhet gjennom flere oppkjøp, som startet American Tractor Corporation i 1957. På midten av 1990-tallet, hadde Case utvidet til å bli verdens ledende produsent av light-og mellomstore anleggsmaskiner.

I 1999, Case fusjonert med New Holland å bli CNH Global, og markedsførte da flere av verdens ledende merkevarer av anlegg- og landbruksutstyr