Traktor tilbake hos Dagenborg

Traktor tilbake hos Dagenborg

Dagenborg Maskin inngår avtale med Mathisen Landbruks-service AS om å være servicepartner i Tromsø.

Så når noen spør oss i dag: «er traktor tilbake hos Dagenborg» – er svaret «både ja og nei».

Som mange vet, utløste AK sin konkurs i juni 2022 en del usikkerhet med Case IH og New Holland traktor.  Ennå er forhandlernettet uavklart i store deler av Norge. Men i Nord-Norge har importør Mathisen Landbruksservice AS fått orden på Case IH og New Holland traktor og bygger nå opp eget salgs-og serviceapparat.

Salg av ny traktor i Nord-Norge er det Mathisen som tar seg av. Det er selger Ole Helge Engmo som er ansvarlig for salg av ny traktor og redskap i Troms.

Så nei, Dagenborg selger ikke ny traktor. Men nye Case IH og New Holland traktorer vil bli utstilt hos oss på Skattøra for Mathisen, så nye og gamle kunder kan ta turen til oss for å ta en titt.

Dagenborg skal være en servicepartner til Mathisen, og følge opp service og reparasjoner på traktorer i vårt nærområde. Det er primært Tromsø og nærområdene rundt Tromsø, som blir vårt område å passe på.

Traktoreiere utenom Tromsø er det Mathisen selv som håndterer, med sine dyktige folk i Bardufoss, Sortland, Mo i Rana og selvfølgelig eget verksted i Alta.

Vi synes det er veldig spennende å få være med på et nytt kapittel med Case IH og New Holland traktor. Selv om vi ikke formelt har hatt aktivitet med traktor siden vi avsluttet samarbeidet med A-K for noen år siden, så er traktor en stor del av Dagenborg sin lange historie og sitter godt i veggen hos oss.  Traktor og traktorredskap vil nå også bli en del av fremtiden.

Vi håper å snart kunne invitere nye og gamle kjente til en liten traktor dag hos oss. Mer informasjon om dette kommer seinere.