Vegstål til vinteren sesong

vegstål sharq sesongbestilling

Kanskje allerede litt seint ute? Neida. Du rekker ennå å gjøre gode innkjøp på Sharq vegstål sesong bestilling.  Men ikke vent før lenge – prisene vil øke 1.oktober.

Det koster penger å kjøpe vegstål, og Vegstål er en stor kostnad for entreprenører som holder vinterveiene åpne. Det er ikke til å komme utenom.

For å minimere denne kostnaden er det derfor lurt å planlegge litt i forkant. Alle vet at å kjøpe inn et større parti gir en bedre total økonomi, enn små innkjøp gjennom året.

Så derfor gir vi deg nå muligheten til å gjøre et godt innkjøp før årets sesong.

Om du nå legger inn din bestilling for vinterens slitestål innen 30.september, så kan vi gi gode priser på både stål og frakt.

25% rabatt på sesongbestilling. Fraktfritt levert til Tromsø og Hammerfest!

Om du lurer på om Sharq er stålet å gå for?

Kanskje det finnes billigere stål. Jo. Det finnes billigere slitestål. Men det er som med mye annet. Du får gjerne det du det betaler for.

Tilbakemeldingen vi får fra de som kjører med Sharq, et at de merker fort hva de har kjøpt. Hvor ofte må du ut å snu på stålet er en god målestokk for kvalitet?

De som kjører med Sharq påstår at det er dobbel så lang slitetid før de må snu. Så det må bety – dobbel så lang levetid.

Kanskje greit å kjøpe ordentlig stål, først som sist?

Uansett. Så kan du be oss et knakende god tilbud på din sesong-ordre – hvis vi får den seinest torsdag 22.september.

Ja takk! Jeg ønsker priser og info om

Vegstål til vinteren sesong
Olofsfors vegstål anbefalt
En oversikt over egnet slitestål til ulike forhold, basert på best mulig økonomi. Produsentent opplysninger ligger til grunn for disse vurderingene

Ja takk! Jeg ønsker priser og info om

Vegstål til vinteren sesong

Forespørsel til delelager