CASE nyheter 2023

Case nyheter 2023

Oppdateringer fra CASE på løpende bånd i 2023

Bransjen vår liker nyheter. Og det er ikke få nyheter som blir introdusert gjennom et vanlig år i maskinbransjen.

Noen ganger kan det også bli litt for mye. Men vi lar ikke dette stoppe oss fra å dele med deg de nyhetene som kommer fra CASE nå i 2023.

Vi velger ut de 4 mest spennende nyhetene i en liten oppsummering til deg her:

Case nyheter Nye CASE WX E -serie hjulgraver

CASE hjulgraver er tilbake

Dette er en nyhet som vi har ventet lenge på. Siden WX8 serien ble avsluttet for en del år tilbake, har vi savnet hjulmaskinen i vår portefølje.

Men så kom nyheten om hjulgraveren rett før jul 2022. Her kommer en ny designet WX E serie. Helt ny designet hjulgraver, tilgjengelig 5 modeller, i vektklassen 14 til 18 tonn, alle modeller tilgjengelig med 2pb – en topp moderne produktiv og komfortabel arbeidsmaskin. Les mer om hjulmaskinen her >>

Lasterarm-demping, og fabrikkmontert hengerfeste er selvfølgelig på plass. Men det meste spennende er lovnad om en komfortabel og effektiv arbeidsmaskin.

Vi har Norges første WX-E i bestilling, med forventet levering midt i Juni 2023. Meld gjerne din interesse nå, så holder vi deg oppdatert om ankomst.

Case nyheter 2023 Ny D-serie CASE minigravere introdusert med stort utvalg av modeller

Ny minigraver D-serie produsert i Europa

Etter at CNH kjøpte opp Eurocomach fabrikken i Italia, tok det ikke lang tid før en ny produksjonsserie med CASE minigravere var klar til oss.

Og her står det ikke på utvalget, som nå er blandt det største i bransjen. CASE gir oss 20 modeller minigravere. Fra 1,2 til 6 tonn, hvorav 4 modeller med 2 pb. Og ikke minst så har CASE også 2 modeller med elektrisk motor.

De første D-serie minigravere kommer til Tromsø i Mai 23, akkurat klart til vårslippet hos oss.

Case nyheter 2023 Nye CASE E-serie beltegraver

Ny beltegraver E-serie, med FTP motor

Strengt tatt er dette ikke en 2023-nyhet, men en 2022 nyhet. Men siden vi først i 2023 får VÅR første E-seriene, tenker vi at vi trygt kan si: NYHET i Norge – ny E-serie beltegraver.

Den nye E seien har vekket oppsikt i andre markeder i Europa, opplevelsen av å kjøre den nye CX-E imponerer selv de mest erfarne maskinoperatører. Aldri har det vært en så unisont positiv tilbakemelding fra demo- og testkjørere.

Før første gang har CNH brukt sin egen FTP motor i en beltegraver. Med FTP har CNH utviklet og fått finjustert en motor til egen maskin, som utvilsomt er med på å hente ut maksimal ytelse og effektivitet i en beltegraver. Samspillet mellom hydraulikk og

Spesialt tilpasset for bruk med rotortilt, med justering av oljemengde og kontroll for operatør. Individuelt konfigurere hydraulikken.

Mer behagelig, mer produktiv og en bedre maskin for både eier og operatør. Vi er sikre på at denne blir en ny favoritt.

Til sommeren har vi leveringsklar 18, 21 og 30 tonner fra Tromsø.

Case nyheter 2023 Case C-serie veihøvel med oppgradert styring med Electro-Hydraulic joystick

CASE veihøvel oppgradert med ny elektrohydrauliske joystick

CASE har nå lansert en ny joystick kontroll for 836C og 856C veihøvel. Den nye joystick kontrolleren gir nå full kontroll til maskinoperatøren, med styring på både høvelbladet, ledd og hjul i samme joystick.

Oppgradering av veihøvel gir økt produksjon og effektivitet takket være Dual Power systemt som gir økt motoreffekt fra 4. til 6. gir, automatisk girskifte og krypegir. 

Samt en del andre oppdateringer basert på erfaringer og tilbakemeldinger i flere markeder, som resulterer i en ennå mer effefektiv og komfortabel veihøvel.

Oppdateringen med den nye electro hydraulic joystick kan du lese hos CASE >>