CASE 521G

Z-BAR / XR / XT

CASE G-serie hjullaster ble lansert i 2017 og har er kjent for utmerket ytelse når det gjelder produktivitet, komfort, drivstofforbruk og lave driftskostnader. Imidlertid ligger det i CASE sin grunnstruktur å alltid høre på sine kjørere, og det har ført til neste utvikling i G-seriens hjullastere.

Produktiviteten forbedres ikke bare ved å optimalisere hvor mye masse en maskin kan håndtere daglig. Produktiviteten forbedres og ved å gi operatøren maksimal komfort, brukervennlighet og evne til å kontrollere alle funksjoner på maskinen.

CASE 521G har en av markedtes beste hytter, med bred ankomst og mange justeringen for å få best mulig arbeidsposisjon for kjørere. CASE har en stor og enkel, intuitiv berøringskjerm med funksjoner som gir operatørene mulighet til å konfigurere maskinen fullt ut tilpasset egen kjørestil.

Pålitelighet var allerede garantert med de beste komponentene i klassen som de kraftige akslingene, og det mest effektive kjølesystemet på markedet med sin unike «kube»-design.

CASE 521G2 hjullaster

Brosjyre link

Les CASE brosjyren (engelsk)

BE OM TILBUD

Pris og leveringstid ønskes

LINK TIL CASE CE

Se mer om CASE 521G

JA TAKK! Jeg Ønsker pris og info

Kontakt meg angående CASE 521G