CASE 721G2

Z-BAR / XT / XR

CASE G-seriens frontlastere ble lansert i 2017 og har fått et rykte i markedet for utmerket ytelse når det gjelder produktivitet, komfort, drivstofforbruk og lave driftskostnader. Imidlertid ligger det i CASE sin grunnstruktur å alltid høre på sine kjørere, og det har ført til neste utvikling i G-seriens hjullastere.

Produktiviteten forbedres ikke bare ved å optimalisere hvor mye masse en maskin kan håndtere daglig. Produktiviteten forbedres og ved å gi operatøren maksimal komfort, brukervennlighet og evne til å kontrollere alle funksjoner på maskinen.

Hver eneste hjullaster i G-serien kommer med en intuitiv berøringskjerm med funksjoner som gir operatørene mulighet til å konfigurere maskinen fullt ut tilpasset egen kjørestil.

Pålitelighet var allerede garantert med de beste komponentene i klassen som de kraftige akslingene, og det mest effektive kjølesystemet på markedet med sin unike «kube»-design.

CASE 721G hjullaster

Opp til 15% mer payload enn andre hjullastere i samme vektklasse på grunn av optimalisert vektdistribusjon. Mindre dødvekt er nødvendig, og mindre belastning på akslinger og dermed mindre behov for drivstoff for å utføre samme type jobb.

Brosjyre link

Les CASE brosjyren (engelsk)

BE OM TILBUD

Pris og leveringstid ønskes

LINK TIL CASE CE

Se mer om CASE 721G2

JA TAKK! Jeg Ønsker pris og info

Kontakt meg angående CASE 721G2