Oppgradert CASE veihøvel

CASE lanserer de nye joystickspakene for 836C og 856C veihøvel. Den nye joystickkontrollen kommer nå med forbedret høvelbladkontroll, sammen med en rekke styreoppgraderinger som er et tillegg til allerede flotte funksjoner til veihøvelen.

Fordelene inkluderer:

  • Enklere å kjøre, og høyere presisjon med den nye elektrohydrauliske joystickkontrollen.
  • Økt produktivitet og effektivitet med Dual Power-systemet, automatisk girskift og krypegir.
  • Beste operatørkomfort og kontrollerbarhet takket være optimert høvelbladkontroll og en redesignet sidekonsoll.
  • Oppfyllelse av EU Steg 5 utslippsstandard takket være den selektive katalytiske reduksjonen
  • (SCRoF) eksos etterbehandlingssystem.
  • Økt sikkerhet med et ryggekamera som reduserer behovet for operatøren å kontinuerlig snu under arbeid.

Joystick kontroll

Den elektrohydrauliske joystickkontrollen leverer et nytt nivå av kontroll på høvelbladet for maskinoperatøren. Den elektrohydrauliske joysticker er innebygd i multijusterbare armlener på hver side av førersetet. Hver joystick er utstyrt med flere rullebrytere og trykknapper for å kontrollere arbeidshydraulikken og styrefunksjoner. Den re-designede sidekonsollen inneholder nå ekstra brytere som tillater justeringer til systemet i henhold til operatørens behov.

Alle styrekommandoer, inkludert styring av forhjulene, flytting av rammeledd og innstilling av hjulet kontrolleres med joysticken. Den også nye RTC-funksjonen lar operatøren returnere styrekommandoer tilbake til sentrert posisjon, bare ved å trykke på den dedikerte knappen. Dette tillater operatøren å kontrollere maskinen uten å måtte ta hendene fra joystickspakene, noe som reduserer innsatsen og øke produktiviteten.

Comfort Steering, når den er aktivert, reduserer antallet rattomdreininger som kreves for å snu rattet helt maskin. Dette forbedrer finkontrollen over rattet og gjør det lettere å fullføre en hel U-sving, med bare en liten sving på rattet.

Kombinert styring samler de ulike styrekommandoene til én kontrollfunksjon. Når

aktivert, forhjulsstyring, rammeledd og hjullening fungerer sammen når operatøren dreier

ratt eller beveger joysticken. Dette gir operatøren muligheten til å gjøre smale svinger

uten å måtte tenke på hvilken styrekommando som skal brukes individuelt.

I tillegg, med aktivert TwinLift, har operatører muligheten til å flytte begge løftesylindere ved å bruke bare høyre styrespak. TwinLift gjør det lettere for operatøren å korrigere posisjon til høvelbladet uten må jobbe med begge joystickene. Denne funksjonen hjelper også operatøren ved gradering av en bredere skråning, som operatøren kan ganske enkelt løfte formplaten med en joystick for å flytte maskinen til neste pass.

Dobbel kraft

CASE C-seriens veihøvler drives av de nyeste 6,7-liters sekssylindrede FPT-dieselmotorene. Bruker Hi-e-SCR2-teknologi, de har en vedlikeholdsfri dieseloksidasjonskatalysator (DOC) og selektiv katalytisk reduksjon (SCRoF) eksos etterbehandlingssystem for å overholde de europeiske trinn V-utslippene standard.

Dette kombinerte systemet bidrar til å skape et kompakt motorrom med eksostemperaturer

ved normal drift i gjennomsnitt 200°C under et tradisjonelt partikkelfilter. Motorene er applikasjonskonstruert spesielt for å jobbe i veihøveloperasjoner, med raskt dreiemoment

respons er nødvendig for å opprettholde høye produktivitetsnivåer. Et Dual Power-system gir økt motoreffekt fra fjerde til sjette gir.

Når det gjelder 836C og 836C AWD, utvikler motoren 102kW (138 hk) i første til tredje gir, skifter til 115 kW (156 hk) i fjerde til sjette utveksling. For de større 856C og 856C AWD, motoren utvikler 129kW (173hk) i første til tredje, løfter til 142kW (190hk) på fjerde til

sjette gir.

Kraften overføres gjennom en Ergopower powershift girkasse med seks forover og tre bakover gir. Automatisk girskifte optimerer maskinens ytelse, og lar operatøren konsentrere seg på høvel- og bladarbeid. En no-stall momentomformer og 100 % automatisk differensialsperre sikrer maksimal trekkraft under alle driftsforhold.

Modeller med firehjulsdrift har også en krypemodus, slik at føreren kan stille inn hastigheten forover nesten uavhengig av motoromdreininger. Dette gjør veihøvelen egnet for komprimeringsarbeid, noe som kan redusere maskinpark som kreves på stedet. Dette reduserer kostnadene for kunden.

Både 4WD og 6WD-modeller er tilgjengelige med valgfrie 24-tommers dekk, ideelle for ujevnt jordsmonn og ved lavt dekk effekt er nødvendig.

Banebrytende teknologi

CASE unike design av høvelbladet maksimerer kontrollerbarheten, med en lavfriksjon, rullemontert innkapslet svingkrans som gir støt fritt rotasjonsmoment. Utforming av platen resulterer i færre smørepunkter, som igjen reduserer vedlikeholds tiden og eliminerer behovet for periodisk utskifting av slitestål – og resulterer i å redusere kostnadene for kunden.

En A-Shape-ramme eliminerer praktisk talt sidebelastning i forskjøvet posisjonering, og den sentrale salen kan stilles inn hydraulisk i fem forskjellige posisjoner. Føreren kan rotere bladet over 90° til hver side uten noen mekanisk interferens. Et blad med uendelig variabel radius reduserer trekkraften og forbedrer materialet rulle i etterbehandlingsoperasjoner.

Alle C-Series CASE veihøvler kan utstyres fra fabrikken, ferdig klargjort for de mest brukte kontroll løsninger for bladet. Veghøvelen kan leveres til kunden i et plug-and-play-oppsett, noe som gir rask installasjon av 2D og 3D maskinkontrollsystemer. Disse automatiske bladkontrollsystemene tillater selv mest uerfarne operatør for å oppnå høyere produktivitet og mer konstant og jevn ytelse.

Førerkomfort

Maskinene har et bakmontert, lavprofils ROPS/FOPS-førerhus med oppvarmet og luftfjæret sete som leverer klassens beste nivåer av førerkomfort og sikt, samtidig som den beholder maskinhøyden lav for å unngå transportproblemer.

Bredt, tonet glass gir utmerket utsikt rundt maskinene, med full oversikt over høvelbladet for operatøren. Et ryggekamera gir økt sikkerhet ved reversert kjøring, noe som reduserer behovet for at føreren skal snu seg kontinuerlig under arbeid.

Øk oppetid og trygghet for maskineiere med CASE® Service Solutions

For ytterligere å øke produktiviteten, lønnsomheten og oppetiden til de oppdaterte modellene av 836C og 856C, har CASE tilgjengelig noen tjenester med Service Solutions, som forsterke din opplevelse av CASE maskinen.

Det komplette flåtestyringsverktøyet CASE SiteWatchTM muliggjør geolokalisering, flåtesikkerhet ved hjelp av geofences som varsler om uautorisert bruk, og gir nyttige rapporteringer. Dette inkluderer viktig informasjon som drivstofforbruk, utnyttelsesgrad, maskintimer og tomgangstid, slik at produktivitet og lønnsomhet kan overvåkes og optimaliseres. Dataene er lett tilgjengelige via en portal.

CASE SiteConnect

forbedrer telemetridata som CASEs Uptime Center-team for å gi forhandlere varsler basert på maskinens ytelse. Rask korrigerende handling for å minimere nedetid er mulig, som forhandlere ekstern tilgang til maskindata og ta korrigerende tiltak raskere.

Nye SiteConnect gjør oss forhandlere i stand til å være mer aktiv i oppfølging av våre kunders CASE maskiner, hvor målet er å ytterlige øke oppetiden. Både SiteWatch og SiteConnect er tilgjengelig for alle nyere CASE modeller.

Kunder drar nytte av større trygghet med CASE Care serviceavtaler, CASE Protect utvidet garanti, og CASE Fluid Analysis, og har som mål å forebygge store feil, optimaliserer driftsmidlenes pålitelighet og forlenger driftslevetiden til din CASE anleggsmaskin.