Drivex

drivex utstyr

Vi forhandler produkter fra Drivex

Drivex har et komplett program av skuffer, ploger til hjullaster, traktor og traktorgraver.

Vi har solgt Drivex utstyr i mange år, og produtene er av god kvalitet som kundene våre er svært fornøyde med. Spør oss om du trenger redskap og utstyr til din maskin, vi har noe på lager, og resten skaffer vi.

Sandspreder skuff

Drivex sandsprederskuff er markedets effektive redskap for å bekjempe holka. Skuffene finnes i 2 versjoner. SS20 – SS40 for de litt større hjullasteren med mulighet for å varier volum. Den mindre serien SS400-SS1200 passer ypperlig for mindre hjullastere og traktorer.

Diagonalploger

Diagonalplogen er en kraftig og gjennomtekt design som er bygd for nordisk klima, med mye og hardpakket snø. DB3200 og DB4000 har en avrundet form som gjør at snøen slipper lett og ruller opp over kanten.

Plogen er utstyrt med slitestål, men kan også utrystes med hjul og hydraulisk snøstopp som tilbehør.

Vikeploger

Drivex vikeploger en konstruert for profesjonell og effektiv snørydding uansett når det gjelder ploging av gater og veier eller parkeringsplasser og industriområder. Den spesielle vingformen gjør at plogen kaster snøen effektivt.

Hydrauliske og mekaniske pallegafler

Mekaniske og hydrauliske gaffelbein og rammer er gode og prisgunstige produkter. Drivex bruker kvalitetsstål og spesial profil for å bygge armer med optimal sikkerhet. Pallegafler finnes i et stort antall varianter og kan leveres på de fleste standard feste typer.

JA TAKK! Jeg Ønsker pris og info

Kontakt meg angående Drivex