Drivex

drivex utstyr

Vi forhandler produkter fra Drivex

Drivex har et komplett program av skuffer, ploger til hjullaster, traktor og traktorgraver. Spesielt er det planeringskuffer, og sandspredere til hjullastere som vi har svært god erfaring med fra denne produsenten.

Sandspreder skuff

Drivex sandsprederskuff er markedets effektive redskap for å bekjempe holka. Skuffene finnes i 2 versjoner. SS20 – SS40 for de litt større hjullasteren med mulighet for å varier volum. Den mindre serien SS400-SS1200 passer ypperlig for mindre hjullastere og traktorer.

Diagonalploger

Drivex sandsprederskuff er markedets effektive redskap for å bekjempe holka. Skuffene finnes i 2 versjoner. SS20 Drivex har gjennomtenkte og kraftige diagonalploger, som er bygd for Nordisk klima med mye og hardpakket snø. DB3200 – DB4000 har en rund form som gjør at snøen slipper lett, og ruller over plogkanten.

Vikeploger

Drivex vikeploger en konstruert for profesjonell og effektiv snørydding uansett når det gjelder ploging av gater og veier eller parkeringsplasser og industriområder. Den spesielle vingformen gjør at plogen kaster snøen effektivt.

Hydrauliske og mekaniske pallegafler

Drivex mekaniske og hydrauliske gaffelbein og rammer er gode og prisgunstige produkter. Drivex bruker kvalitetsstål og spesial profil for å bygge armer med optimal sikkerhet. Pallegafler finnes i et stort antall varianter og kan leveres på de fleste standard feste typer.