Vegstål – på tide å bytte?

Shark veistål

På tide å bytte vegstål?

En vinter med lite snø på veiene sliter fort.

Og nå fikk vi nettopp inn,  fikk vi endelig en ny forsyning med Olofsfors slitestål Så om du bestiller nå – kan du hente slitestålet på vårt lager på dagen.

Vi har alltid et stort utvalg Olofsfors slitestål på lager. Med komplette monteringssystemer fungere Olofsfors på alle typer ploger og høvler.  Stålet er blant de beste på markedet i dag og er med på å gi deg best mulig totaløkonomi. For veistålet bygger på fleksibilitet, effektivitet og pålitelighet, og har høy kvalitet som gjør at du får mer ut av hver time på veien.

Olofsfors har et bredt utvalg av stål, som også passer til ditt bruksområde –  Riktig valg av slitestål bidrar til at maskinene blir lettere å manøvrere, drivstofforbruket går ned og veistålets økonomiske levetid øker. Ved å planlegge og forberede deg til resten vinteren allerede nå, kan du også spare mye penger.

Spør oss om pris til slitestål for din vintersesong, vi garanterer et godt tilbud i retur!

Olofsfors’ produktutvikling har alltid fokusert på å skape helhetsløsninger for entreprenøren. Veistålet bygger på fleksibilitet, effektivitet og pålitelighet, og har høy kvalitet som gjør at du får mer ut av hver time på veien. Monteringssystemet gjør det mulig å bruke skjærene på alle typer ploger og høvler.

Olofsfors har et bredt utvalg av stål, som også passer til ditt bruksområde –  Riktig valg av slitestål bidrar til at maskinene blir lettere å manøvrere, drivstofforbruket går ned og veistålets økonomiske levetid øker. Ved å planlegge og forberede deg til vinteren allerede nå, kan du også spare mye penger.

Spør oss om pris til slitestål for din vintersesong, vi garanterer et godt tilbud i retur!

Ja takk! Jeg ønsker priser og info om

Vegstål – på tide å bytte?

Forespørsel til delelager